facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Tuindeurenman S.H. Brinkman

de Tuindeurenman S.H. Brinkman

Info

Kozijnen,Tuindeuren, Voordeuren, Binnendeuren, Garagedeuren, Schuifpuien etc

Geschiedenis

Wij zijn een Traditioneel en Ambachtelijk bedrijf in het maken van alle soorten kozijnen,en zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Tuindeurensets.

Wij leren onze mensen zelf het vak vanaf timmergezel tot volwaardig timmerman. Zodat onze mensen niet alleen een kozijn kunnen vast maken, maar ook de basis van het maken van een kozijn, en het zelf maken van de benodigde stijl in de vingers hebben. De houtsoorten en hun eigenschappen kennen en weten hoe ze deze het beste kunnen bewerken zowel machinaal als met de hand.

Adres: Tillepaed 15, 9258CB Eestrum
Telefoonnummer: 0626894301
Stad: Eestrum
Route: Tillepaed 15
Postcode: 9258CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Houten tuindeuren op maat, Hardhouten tuindeuren, Goedkope tuindeuren met kozijn, Dubbele tuindeuren hout, Terrasdeuren hout, Houten tuindeuren met glas, Openslaande deuren hout, kant-en klare kozijnen met tuindeuren
Recensies
Zeer tevreden over onze vierdelige, op maat gemaakte schuifpui. Ook na twee jaar nog steeds onwijs blij mee! De tuindeurenman heeft goed mee gedacht en de timmermannen werken keurig en veilig. Als je een schuifpui of tuindeur zoekt kan ik je de tuindeurenman zeker aanbevelen!
Wij hebben een nieuwe deur met kozijnen en een set tuindeuren aangeschaft bij de tuindeurenman. Echte vakmanschap, keurige montage en je krijgt hier waar voor je geld.! Een echte aanrader voor wie een nieuwe deur, kozijn of een set tuindeuren wil. Je hebt hier te maken met serieuze vakmensen, die hun vak verstaan en een zeer goed product leveren.!
Een fijn bedrijf, vakmanschap en afspraak is afspraak. Zeer nette medewerkers kortom super tevreden
Mooi bedrijf...goede prijs Fijn geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid