facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Trouwpak Specialist

De Trouwpak Specialist

Info

Trouwpakken: Unieke Trouwpak Experience, met beleving voor de bruidegom! Check de site ;-)



"Unieke Trouwpak Experience in de Mancave van Suits at Sea. Voor de bruidegom die het net ff anders dan anders wil! Topkwaliteit trouwpakken op maat, met stijladvies en tevredenheidsgarantie."
Adres: Zuiderzee op Zuid, 8256ST Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321841050
Stad: Biddinghuizen
Route: Zuiderzee op Zuid
Postcode: 8256ST



op zoek naar gerelateerd: Mooiste trouwpakken, Hippe trouwpakken, Designer trouwpak, Trouwpak aanbieding, Casual trouwpak heren, Trouwkostuum op maat, Trouwpak vader en zoon, Pastel trouwpak
Recensies
Lloyd is precies wat ik nodig had! Ik heb zelf weinig verstand van kleuren en mode, maar hij weet goed te adviseren wat er past bij mijn uiterlijk en de stijl van de bruiloft. Hij denkt met je mee, neemt alle tijd voor je en blijft met je zoeken totdat je het “wauw” gevoel hebt, want voor minder doet hij het niet. Mijn verwachtingen van het daadwerkelijke pak waren hoog, maar toen ‘ie binnen was, waren mijn verwachtingen alsnog overtroffen! En het belangrijkste van dit alles: mijn vrouw vond mijn pak geweldig. Het was een mooie ervaring in “the mancave” van Lloyd, ik zou het iedereen aanraden.
Heel erg leuke ervaring. Ik ben niet zo iemand die het fijn vindt om in de spotlight te staan. De mancave experience was heel fijn, ik voelde mij op mijn gemak en alles werd goed uitgelegd. Het komt niet vaak voor dat het idee wat in mijn hoofd zit gelijk wordt opgepakt. Lloyd zijn eerste materiaal voorstel was ook gelijk spot on. Chapeau. Voor grotere maten is Suits at Sea zeker een aanrader. Ik zal na de bruiloft wat detail foto's plaatsen. Thnx Lloyd!!
WOW wat een "Experience". Vanaf onze eerste ontmoeting in de Mancave tot de aflevering van mijn pak was een feest. Onwijs bedankt voor mijn mooie pak, je eerlijkheid en betrokkenheid in het proces. Alles wat ik verwachte is uitgekomen. Voor iedereen die dat andere pak zoekt wat niemand heeft laat je door Lloyd adviseren en geniet van deze bijzondere ervaring.
Ik kan Suits at Sea van harte aanraden aan iedereen die geen compromissen wil maken en wil gaan voor top kwaliteit! Lloyd zorgt voor een heel relaxte sfeer in the man cave waardoor het samenstellen van uw pak een ware ervaring wordt! Top begeleiding, top kwaliteit en een unieke ervaring!
Unieke en geweldige ervaring! De bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden, maar de weg er naar toe ook. Lloyd geeft hier met Suits at Sea de ideale invulling aan. Lloyd geeft je alle tijd om jezelf te ontdekken en coacht je om uiteindelijk dat unieke pak waar je naar op zoek bent uit te kiezen. Dit doet hij in een sfeervolle ambiance waar jij je al snel op je gemak voelt. Een ervaring die ik samen met getuigen nooit meer zal vergeten.
Top kwaliteit, heerlijk ontspannen sfeer, Lloyd is een top professional, alle keuze van de wereld letterlijk qua stoffen en design, prachtig uitzicht en altijd lekkere hapjes en/of drankje. Al met al een heerlijke ervaring en prachtig pak.
Gisteren mijn pak opgehaald, ronduit top. Geen idee hoe het eruit zou komen te zien en blind gevaren op het enthousiasme, de passie en de deskundige adviezen van Lloyd. En het klopte helemaal, mooi design, subtiele en unieke details, het pak zit in een keer als gegoten. Dit in combinatie met de relaxte momenten in de mancave aan het veluwemeer, maakt de aanschaf van een trouwpak uniek. Harstikke bedankt Lloyd!
Wat een fantastische service, Ontvangen in een hippe mancave met uitzicht op zee, geheel anders dan ik in eerste instantie had verwacht. Een ruimte waar je moet dalen en waar je steeds meer op je gemak voelt. Lloyd neemt alle tijd en stelt je heel erg op je gemak. 3 uur voor een pak is dat niet veel te lang dacht ik. Het werden er ruim 4 uur. Lloyd neemt dan ook echt alle tijd. Nu wacht ik vol spanning op mijn creatie. Ik kom weer terug met een review na het passen van mijn pak.
Wat een topper deze man en dit bedrijf!! Super ontvangst en klant vriendelijk. Je voel je meteen thuis bij deze man. Weet waar hij over praat en stelt je zeker niet teleur. Echt een aanrader voor je trouwpak. Dikke 10!
Ontzettend leuk om te doen samen met me vader en me zus! Hele mooie locatie en geweldige hulp gekregen. De pakken zijn prachten mij vader gaat zeker stralen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid