facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Troubadour Harpen

De Troubadour Harpen

Info

Gewone harpen zijn er al genoeg, die bijzondere harp vindt u bij De Troubadour Harpen! Nu in Wehl en Delft!

Geschiedenis

Wij bieden een zeer breed assortiment aan bijzondere haken harpen en hebben altijd een harp of 30 tot 40 op voorraad. Breng ook een bezoekje aan één van onze filialen en laat u betoveren!

Laat u verrassen door onder andere de volle klank van een kleine Blevins troubadour harp, de uitstraling van de harpen van Triplett of de geweldige concertharpen van Pratt!

Ook uw adres voor onderhoud, intonatie en reparatie van uw pedaalharp of hakenharp.

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.
Wij zijn vrijwel alle dagen van de week op afspraak geopend en altijd op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Maak kennis met nieuwe aspecten van de harp, of leer de harp voor het eerst kennen, wij houden zeer regelmatig leuke en uitdagende workshops!



"Welkom bij De Troubadour Harpen!Let op, om u de tijd en aandacht te geven die het uitzoeken van een harp vraagt zijn wij uitsluitend op afspraak geopend, dus neem svp eerst even contact met ons op voordat u langs komt.In onze showroom in Wehl vindt u een uitgebreid assortiment grote en kleine hakenharpen in verschillende prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een goede beginnersharp, een tweede harp voor mee op reis, topkwaliteit therapieharp of professionele kwaliteit grote hakenharp, u vindt het bij ons in Wehl.Ook voor bladmuziek, snaren, accessoires, tweedehands harpen en het huren van een harp bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Grotestraat 21, 7031 AG Wehl
Telefoonnummer: 0624684863
Stad: Wehl
Route: Grotestraat 21
Postcode: 7031 AG



op zoek naar gerelateerd: Wat kost een harp, Salvi harp tweedehands, Aoyama harp, Harp kind kopen, Harp huren Amsterdam, Harp 27 snaren, Harp onderdelen kopen, Caerleon harp
Recensies
Voorafgaand aan mijn bezoek had ik per email contact over waar ik naar op zoek was. Ik zocht een draagbare harp met een mooie klank. Het inplannen van een afspraak ging heel flexibel nadat ik de eerste keer onverwacht moest afzeggen en de tweede keer op heel korte termijn langs kon komen na een telefoontje. Ik had bij binnenkomst meteen een warm welkom gevoel. De harpen waar ik naar op zoek was, waren gestemd en naar mijn voorkeur mocht ik eerst luisteren. Het werd een verrassende verkenningstocht. Waar ik vooraf dacht aan een bepaald model, was er een andere harp waar ik me meteen thuis bij voelde. Ik was verrast dat mijn wens ineens in vervulling was gegaan. Dankjewel Marije!
Wat een feestje om bij De Troubadour je harp te kopen! Een paar jaar geleden hier tot volle tevredenheid mijn Fullsicle SE gekocht en in onderhoud gehad. En deze nu ingeruild voor een Salvi Nicoletta. Wederom kundig en enthousiast geholpen. Fijn dat je een afspraak kan maken. Marije en haar man nemen dan alle tijd voor je en hun liefde voor de harp en de harpisten straalt op je af. Ook handig: je kan gratis voor de deur parkeren!
Mijn Merlinharp van R harps laten intoneren diei ik een paar jaar geleden bij de troubadour harpen heb gekocht Prachtige handgebouwde harp .Zeer kundige stemmer en koppel met liefde voor de harp .Echt een aanrader om een harp te kopen of je harp daar te laten stemmen of reviseren Mvg Linanne Nagels .
Heel aardige mensen. Volop keuze in harpen. Goede lesmogelijkheden.
Mooie winkel met ruime keuze harpen van excellente merken, tevens bladmuziek en harplessen.
Zeer deskundige eigenaresse met aanstekelijke liefde voor de harp. Deskundig advies met alle tijd voor de klant Ruime keuze uit diverse harpmerken en bladmuziek
Wat in een huiskamer past, dus niet zoveel keus. Er viel niet veel te kiezen in het betere en draagbare segment. Wel goede en sympathieke uitleg.
Mooie winkel, fijne service
Was even verassend...een harpwinkel in een woonhuis...maar zeer deskundig en vriendelijk personeel en een hele ruime keus
uitstekende speciaalzaak in harpen. vriendelijk personeel en genoeg kennis over het vakmanschap
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid