facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Troef

"Cafetaria de Troef is gelegen in het gezellige gastvrije Brabant. Op onze rustige locatie kan je genieten van ons uitgebreid assortiment aan friet & snacks. Er is voldoende parkeergelegenheid en we hebben een klim- en speeltoestel voor kinderen."
Adres: Erasstraat 23 , Kaatsheuvel 5171 VG, NL
Telefoonnummer: 0416 272 659
Stad: Kaatsheuvel
Route: Erasstraat 23
Postcode: 5171 VG



op zoek naar gerelateerd: Holle Bolle Gijs Kaatsheuvel menu, Friettent Kaatsheuvel bezorgen, Het Friethuys Kaatsheuvel menu, Cafetaria Happy Days, Friettent berndijksestraat Kaatsheuvel, Gasthuisstraat 1 Kaatsheuvel, Snackbar Kaatsheuvel EuroParcs, Eetcafé Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Hill Den Hill 979 meter Heerlijke frietjes,we halen ze bijna elke week
'T Hoofdmenu 'T Hoofdmenu 2 km Als je friet bestelt of snack mat saus zit er toch veel saus op vind ik
Cafetaria Happy Days Cafetaria Happy Days 2 km Heerlijk gegeten echt een goeie cafetaria. Na een dagje Efteling even een goeie bodem...
Recensies
Friet niet helemaal doorbakken. Vriendelijke man. Schoon en proper. Bestaat sinds 1980
De slaatjes zijn altijd uitstekend, maar vandaag had ik een supertje hete kip, zo'n spijt dat ik dat genomen had, weinig kip en de kip die er was was hard en uitgedroogd. Kip moet je niet te lang en hard bakken dan droogt het uit. Niet voor herhaling vatbaar.
De friet was niet ambachtelijk en vooral slap. Bestellen was een ramp want de beste meneer spreekt niet erg goed Nederlands.
Qualiteit, prijsverhouding is goed. Bij het bestellen van een frikandel speciaal is het wel belangrijk om iets meer mayonaise te vragen. Dit is anders minimaal.
het eten is goed alleen was het super druk dus ruim 30min moeten wachten na de bestelling
Verse friet genomen. Had helaas niet zoveel smaak. Pikante kip was vrij droog. Niet slecht gegeten, maar eten zou gewoon beter kunnen. Vriendelijke bediening.
Niets bijzonder, was de eerste keer maar zal er niet snel terug komen.
Tegen betaalbare prijzen Kindvriendelijkheid: Speeltoestel aanwezig.
Zeer lekkere friet. Normale prijzen grote keuze. Vriendelijke bediening.
Verse friet was mij verteld,klopt ook maar hij was gortdroog en een melige aardappel.Niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid