facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Trek Barefoot

De Trek Barefoot
"Wij zijn een outdoor winkel en barefoot schoenen specialist in Hoorn en Amsterdam..."
Adres: Torenstraat 31 in West-Terschelling, West-Terschelling
Telefoonnummer: +31207512613
Stad: West-Terschelling
Route: Torenstraat 31 in West-Terschelling


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: barefoot schoenen winkel, barefoot hoorn, barefoot schoenen wandelen, barefoot nederland, barefoot schoenen dames, barefoot schoenen arnhem, vivobarefoot amsterdam, barefoot schoenen belgie
Recensies
Het is al een tijd geleden dat ik hier een aankoop had gedaan voor de eerste keer, maar gossie mikkie wat een mooie ervaring. Zodra je binnenkomt wordt je direct erkend door de eigenaar, en deze zal ook diens uiterste best doen om je te helpen met vinden wat je nodig hebt. In Hoorn, en zelfs in heel West Friesland, naar mijn weten, is dit de enige winkel die barefoot schoenen verkoopt. Als je hier binnenkomt met twijfels over of dit de juiste keuze is, dan kom je naar buiten met barefoot schoenen. Barefoot schoenen zijn fantastisch om mee te wandelen. De Engelse heuvels van Dartmoor en de Limburgse Ardennen heb iket mijn barefoot schoenen getrotseerd zonder moeite of gebrek aan comfort. De barefoot schoenen zitten fantastisch. Ze zijn luchtig, comfortabel en ergonomisch goed ontworpen. Aan de schoenen zelf zitten naar mijn weten geen nadelen gebonden, maar er zijn wel zekere benarde situaties die de ervaring minder plezant kunnen maken. Zo komt gras makkelijk tussen de tenen van je schoenen te zitten, dus vermijd hoog gras. Ook zijn de schoenen niet waterdicht, dus door plassen heen stampen is niet het beste plan. Allerlaatst is het niet super comfortabel om op scherpe kiezels te lopen, maar heel erg is het echt niet. Echter verkoopt deze winkel niet alleen barefoot schoenen. Er is nog een rijkelijk gevuld assortiment aan andere spullen omtrent kamperen en survivallen. Deze winkel en diens producten zijn een onmisbare ervaring.
Net de deur uit gestapt met schitterende barefootschoenen. Ik kwam binnen, de verkoper vroeg naar mijn wensen en hij had een aantal schoenen gepakt en zei: Ik denk dat deze echt voor jou zijn en dat klopte! Andere schoenen gepast maar de eerste waren meteen perfect! Goed inzicht, vriendelijk en nog een paar sokken gratis gekregen ook. Tot de volgende keer!
We kwamen voor nieuwe sportieve barefoot schoenen voor mijn vrouw. Door de goede geduldige uitleg en service, ben ik uiteindelijk ik ook met een paar barefoot Merrells naar buiten gelopen terwijl dat niet op de planning stond Als je het hier niet kan vinden qua barefoot wordt het lastig.
Fijne winkel goede verkoper met veel kennis Nu vele kilometers lopen zodat ik weer snel nieuwe schoenen kan kopen
Eerste paar Merrell gekocht. Fijne uitleg gekregen, goede en fijn sfeer. Zeer blij met me aankoop. Kom graag weer terug
"Blotevoetenschoenen" gekocht, Ben fantastisch geholpen.
Super geholpen en met een happy gevoel de deur uitgelopen op mijn nieuwe skinners barefoot shoes
10/10 customer service. Veel aandacht voor de klant!
Een hele leuke winkel voor outdoor, kleding, schoenen en accessoires. Veel persoonlijke aandacht en tijd voor de klant. Ben je op zoek naar outdoor schoenen, van rugged zolen tot fivevingers minimalistische zolen voor iedereen is er een passende oplossing. Wij zelf waren op zoek naar minimalistische schoenen zoals fivevingers ja die teenschoenen, loopt super lekker dan zie je een klein display met wat modellen, is dat het? Vraag en je ziet opeens 3 kasten opengaan met alle modellen! Kan niet anders zeggen dat het fijne winkel is en dat het loont om even te vragen waar je naar op zoek bent, er is zoveel meer daar. Ps: er is ook een vestiging in amsterdam.
Wat een fijne winkel! Veel keus en informatie over barefoot schoenen. Hier kom ik met plezier nog een keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid