facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Toverkist

De Toverkist

Info

De Toverkist verzorgt professioneel schminken en meer op feesten, partijtjes, festivals en events, schminkworkshops en -cursussen voor jong en oud en verkoopt professionele schminkmaterialen. Met De Toverkist is iedere dag een kleurrijke dag!

Adres: Karel Doormanstraat 8, 2202 je Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624413223
Stad: Noordwijk
Route: Karel Doormanstraat 8
Postcode: 2202 je



op zoek naar gerelateerd: Schmink Workshop Amsterdam, Schmink cursus Utrecht, Schminkcursus Tilburg, Schmink cursus Eindhoven, Schmink cursus Breda, Schminken Limburg, Schmink Haarlem, Cursus schminken Kind
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nightforce Nightforce 3 km Al een aantal keer wat lichtmateriaal gehuurd, spullen zijn van goede kwaliteit en wo...
Recensies
Complimenten voor het team van de Toverkist! Prachtige creaties die de kinderen/volwassenen blij maken, fijn om met jullie samen te werken. Goede sfeer/vriendelijkheid en aandacht voor de klant!
Superleuk om in te huren voor feestjes en dergelijke, ook biedt ze erg leuke en leerzame schminkworkshops aan. Bestellingen kunnen makkelijk geplaatst worden en snel geleverd. Kwaliteit en enthousiasme staan voorop bij de Toverkist, ik ben fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid