facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De TonTon Club

De TonTon Club

Info

Een ode aan het spelen, fun in unlimited run! Locatie Centrum (Sint Annendwarsstraat 6), Locatie West (Polonceau-kade 27).

Geschiedenis

Een ode aan het spelen, fun in unlimited run! Locatie Centrum (Sint Annendwarsstraat 6), Locatie West (Polonceau-kade 27).



"Ever since September 2013, the Amsterdam based TonTon Club is the arcade bar of The Netherlands. Offering retro arcades, board games and a Japanese inspired bar and restaurant. C’est bon, chez TonTon."
Adres: Polonceaukade 27, 1014DA Amsterdam
Telefoonnummer: 020-2618924
Stad: Amsterdam
Route: Polonceaukade 27
Postcode: 1014DA



op zoek naar gerelateerd: ton ton club jan evertsenstraat, ton ton club verhuur, tonton club west parkeren, puck amsterdam west, tonton puck, arcade amsterdam, puck amsterdam, ton ton club instagram
Recensies
Via een website die schreef over de beste arcadehallen van Nederland ben ik van het bestaan van deze locatie gekomen. Gezien mijn vriend en ik hier graag heen gaan dacht ik dat het dus wel een bezoekje waard was. Het was echter nogal teleurstellend. 'Je waant je in de Japanse sferen en ze hebben een heerlijke Japanse keuken' is wat de site me vertelde. Het eten was op zich prima van smaak, het aanbod had in mijn ogen alleen wel beter gekund. Geen van de gerechten leken met rijst te komen, het was friet of een salade. De meeste Japanse gerechten waren dan ook meer een lunch of snack dan echt een gerecht, op misschien de udon noodles na. Het aanbod aan arcade machines was maar erg klein, en ruim de helft was al in beslag genomen. De staat van sommige zag er ook niet al te best uit en/of waren heel outdated. Ik vroeg me af in hoeverre het geluid van van taiko drum, wat voor een rythme based game toch wel een belangrijk element is, te horen viel. De muziek in de zaal, die ik niet eens passend en eerder storend vond, stond echt ontzettend hard. Ten slotte vond ik de wc niet bepaald schoon. En dan heb ik het niet over wat druppeltjes die ernaast gegaan waren, of het spoor wat was achtergelaten in de wc. Maar op de wc rand was echt een laag stof en viezigheid waaruit bleek dat hij even niet goed schoon is gemaakt. Uiteindelijk zijn we eerder weggegaan om maar bij Sir Winston te gaan gamen.
Gezellige sfeer , personeel was oké . Eten oké was vrij basic . En vrij prijzig voor wat je krijgt . Game hal leek veel groter op de site/foto’s . Is erg klein verouderd en de helft was stuk .
Zeer gezellige club/kroeg met geweldig leuk personeel. De games boven zijn erg leuk om te spelen, zeker met zijn tweeën. Ook het eten was top en de cocktails wil je alleen maar meer van...
Gezellige locatie voor een leuke borrel! Minder geschikt om er "uit eten" te gaan. Het eten zelf is lekker, maar meer bedoeld als leuke hapjes bij de borrel. Er is een begane grond met terras waar geborreld kan worden en boven staan er leuke arcade machines met verschillende spellen. Verwacht geen gigantisch aanbod. Met 12 tokens waren mijn vriend en ik hier binnen 30 minuten al doorheen. Het is er op een gezellige manier druk. We hebben het hier gezellig gehad, lekkere drankjes ook! Ik zou TonTonClub West aanraden voor iedereen die gezellig wil borrelen en daarbij wat geinige spellen wil spelen.
Teleurstelling, teleurstellend, teleurgesteld Om te beginnen, op de site leek de speelhal groter dan dat het was. Zelfs met de weinige info die daar te vinden is. Bij aankomst leek het echter meer een restaurant met kleine eerste verdieping voor de ‘speelhal’. We besloten eerst een snack en wat drankjes te bestellen. De drankjes waren prima, maar de snacks waren niet te kanen karaage chicken - oud en vet, loempia’s - drappig en vermoedelijk uit de magnetron. Het personeel was niet heel enthousiast, er werd niet veel aandacht aan ons besteed geen nieuwe drankjes of een ‘alles naar wens’. We vroegen naar de rekening en deze kwam niet. Vervolgens zijn we zelf maar naar binnen gelopen. Uiteindelijk hebben we ons geld terug gekregen, maar deze ervaring maakte ons niet warm om te blijven voor de spellen. We komen hier niet meer terug.
Het eten zelf was goed en de spelletjes zijn leuk, maar we mochten ondanks reservering binnen niet beneden zitten omdat we met z’n tweeën waren en boven is heel veel lawaai. We zijn daarom buiten gaan zitten maar bestellen kon alleen aan de bar, waar veel te weinig personeel was. Voor elke ronde drankjes was iemand daardoor 10 minuten weg.
Heerlijk aziatisch eten met een super sfeer en spellen. Helaas was de bediening niet erg alert en duurde het lang om iets te bestellen20 minuten. Het was een koude avond en elke keer als de deur open ging kwam er alle kou binnen dus zaten meesten met jas aan hier was niet extreem veel aan te doen maar toch jammer. Als u een Desert besteld raden we aan voor de 'fried mantoa' te gaan. Ontzettend lekker! TLDR: Ontzettend lekker eten met super sfeer, zeker aangeraden
Een heerlijk plekje in de zon. Leuk terras moderne lunch en ook aan de vegetarische mens is goed gedacht.
Erg leuke plek waar je arcade spelletjes kunt spelen, en een lekker hapje kunt eten/borrelen. Hangt een fijne sfeer en personeel is erg vriendelijk. Aandachtspuntje vanuit mij is de muziek die er gedraaid wordt. Ik had graag wat meer variatie in de muziek gehad en voornamelijk meer hits van vandaag de dag. Ik kom hier in ieder geval zeker nog een keer terug!
Lekker geflipperd op de 2 kasten die het deden 1 was helaas kaput, en het was er onbegrijpelijk rustig voor zo'n prachtige dag. Prima drankjes en fijn personeel, maar aan de uitstraling kan nog wel wat worden verbeterd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid