facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tok Barneveld

De Tok Barneveld

Info

Distilleerderij De Tok in Barneveld is een ambachtelijk bedrijf met smaak! Smaak van pure streekingrediënten en smaak van de echte liefhebber.

Geschiedenis

Distilleerderij De Tok in Barneveld is een ambachtelijk bedrijf met smaak! Smaak van pure streekingrediënten en smaak van de echte liefhebber.



"We zijn verhuisd!! We zijn ook weer gestart met de workshops.Wij hebben er weer zin in.Met familie, vrienden of collega's een gezellige leerzame workshop volgen.Vraag naar beschikbare data via [email protected] dit moment zijn we druk met de verhuizing van de. Distilleerderij. We hopen eind juni weer te gaan starten met de workshops Gin, Jenever en Whisky.De nieuwe locatie is aan de Valkseweg in Barneveld.Meer nieuws volgt zo snel mogelijk."
Adres:
Telefoonnummer: 0610840041
Stad: Barneveld



op zoek naar gerelateerd: Whiskey workshop Barneveld, De Tok koffielikeur, De Tok Gin, Workshop whiskey maken, Jenever stoken workshop, Jenever Distilleerderij, Cursus gin stoken, Zelf Whiskey maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnwinkel Barneveld Wijnwinkel Barneveld 515 meter Goed geholpen niet alleen door het product die ik had gekocht. Ook voor een wijn die ...
Recensies
De whiskyworkshop was een geweldige ervaring. Fijne ontvangst, goede uitleg en leuk zelf bezig geweest met destilleren onder het genot van lekkere hapjes en kleine beetjes van verschillende whisky's. Een topmiddag en een fles stooksel mee naar huis die snel en mooie kleur krijgt. Over 8 weken echt proeven.
Super leuke workshop! Erg goede jenever gestookt ;- Hapjes welke geserveerd werden waren ook erg lekker. De workshop is ook erg leuk om te geven als cadeau.
Gezellig workshop Leuke uitleg Dit moet je een keer gedaan hebben Was leuk
In november 2022 een leuke middag Whisky stoken gedaan hier. Goed verzorgd met diverse hapjkes en drankjes. Meer dan 30 verschillende soorten whisky staan hier ook uitgestald om te proeven. Echt leuk om al de verschillen te ervaren en te proeven. Zelf nog gedistileerd en naar huis gegaan met een fles zalf gemaakte Whisky. Echt leuk in teamverband of individueel.
Heel erg leuke workshop gedaan, een heel grote borrelplank, lekkere pizzas gemaakt ook en heerlijk van verschillende drankjes kunnen genieten, en dat allemaal voor een topprijs
Erg leuke dag Jenever gestookt. Kleinschalig, informeel en informatief. Het team is super gastvrij en maken het een top ervaring. Ook een mooie fles eigen jenever mee naar huis.
Zojuist met een groep van 25 man geweest. Een ontzettend warm onthaal en een gezellige middag! Dé hoofdattractie van Barneveld! Hulde voor de familie!
Leuke avond Gin maken gehad. Mooi de achtergrond uitleg van Carl, de heerlijke hapjes van Caroline. En dan aan de slag. Je eigen recept maken en vol nieuwsgierigheid naar het eindproduct op jacht! Heel geslaagde avond met veel gezelligheid!
Leerzame workshop waar je zelf ook echt aan de slag gaat ipv zo'n slap aftreksel van een workshop waar je eigenlijk alleen wat hout in een fles met alcohol moet proppen. Tip: zorg dat je een bob hebt of een fiets ofzo.
Een fantastische gin workshop gehad, waarbij de wondere wereld van Gin onder loep werd genomen. Met een gepassioneerd verhaal en de mogelijkheid om je eigen gin te stoken is de ultieme gin ervaring compleet! Daarnaast mag het eigen brouwsel mee naar huis nemen om zo thuis nogmaals te kunnen nagenieten! Onvergetelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid