facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Toekomst

De Toekomst
Adres: Scheemdermeersterweg 37, 9679 TP Scheemda, Nederland
Telefoonnummer: 06 21506006
Staat: Groningen
District: Oldambt
Stad: Scheemda
Route: Scheemdermeersterweg
Huisnummer: 37
Postcode: 9679 TP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grasnapolsky Grasnapolsky 248 meter Mooie mix van groningse cultuur, muziek en kunst
Recensies
de bloembollen interesseerde ons niet zo, maar dit historische Industrieel complex des te meer; walsen , kookpotten,stoffige ramen, plavuizen erg fotogeniek,nen nog een lekker gehaktballetje als slotakkoord
Prachtige locatie, zeer geschikt voor het festival wat ik toen bezocht Grasnapolsky
Concert bezorgd, geen verlichting van de parkeerplaats naar de ingang. Tevens maar 1 zijde van het pand toilet aanwezig mensen moesten van de ene naar de andere kant door de menigte heen om bij het toilet te komen.
Prachtige beeldbepalende stro-papier-kartonfabriek. Fabrieken als deze zijn maar kort in gebruik geweest, omdat op gegeven moment stro niet meer nodig was voor de productie van karton. Veel fabrieken zijn ondertussen verdwenen. Deze fabriek heeft gelukkig plannen voor de toekomst, o.a. festivals.
Geweldige avond gehad bij Grasnapolsky in De Toekomst! De fabriek was nóg mooier en sfeervoller aangekleed dan vorig jaar en gezellig druk. Lekker op de schommel geweest en heerlijk staan swingen bij het Gezelschap..een dampende zaal mensen. Hoezo nuchtere Groningers? Intens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid