facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Themakist

De Themakist

Info

De Themakist verhuurt goed gevulde kisten voor kinderfeestjes in verschillende thema’s! Jij hoeft alleen voor de taart en de limonade te zorgen!



"De Themakist maakt het organiseren van een thema kinderfeestje thuis een makkie! Met onze verschillende Thema’s hebben we voor ieder kind wat wils. Het enige dat jij nog hoeft te doen is taart en limonade regelen! "
Adres:
Telefoonnummer: 0611141214
Stad: Eindhoven



op zoek naar gerelateerd: Themakist kinderfeestje Limburg, Themakisten kinderfeestje Gelderland, Themakist huren, Themakisten Friesland, Themakist kinderfeestje Amersfoort, Themakist LOL, Themakist unicorn, Themakist K3
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dobri Feest en Verhuur Dobri Feest en Verhuur 4 km Voor een onvergetelijk feest!
Woonderland Woonderland 4 km 40 dagen geleden iets besteld en betaald. Geen communicatie, reageert niet op email, ...
Schalksverhuur Schalksverhuur 6 km Ik huur al meerdere jaren bij Ad en Chantal Frietkraam Eindhoven en schalksverhuur Ik...
Gifts & Goodies Ballondecoraties Gifts & Goodies Ballondecoraties 6 km Ballondecoraties
Party-Alarm Eindhoven Party-Alarm Eindhoven 7 km 1 ster is al teveel. Boek niets via deze partij. Voor een paintball middagje uitgekom...
Recensies
Wat een aanrader is dit zeg! Ons zoontje werd 6 jaar en we hadden de piraten themakist gehuurd. Er zitten verkleedkleren in stoere groepsfoto gemaakt, veel materialen en spelideeën. Ook aan decoratie en aankleding is gedacht. Heerlijk om als ouders niet alles te hoeven voorbereiden en toch genieten van een leuke verjaardag! De kinderen die op het feestje waren hebben het er nog over. En ons zoontje.... die wil volgende keer weer een piraten feest en zijn broertje ook haha. Owja en de service was top, dank je wel. Zeker niet onbelangrijk ;-
Voor de 5e verjaardag van onze zoon was de Piraten-themakist een enorm succes. Onze huiskamer was helemaal in stijl aangekleed met alle slingers en decoraties. Ze hebben zich uitstekend vermaakt met de vele spelletje en natuurlijk lekker gegeten en gedronken van de speciale piraten-borden en -bekers. Een echte aanrader voor kinderverjaardagen. Eigenaresse reageert snel en is flexibel.
Onze dochter heeft een fantastisch Frozen feestje gehad voor haar 5de verjaardag! In de kist zit alles wat er nodig is: versieringen, verkleedspullen, spelletjes, etc. De meiden vonden het erg leuk. Bovendien een duurzame manier om kinderfeestjes te vieren. Zeker aan aanrader!
In september heb ik voor mijn 5 jarige dochter de Unicorn kist besteld bij de Themakist en wat hebben de meisjes genoten hiervan. Alleen al het uitpakken van de kist is al een feest en als het feest dan mag beginnen dan weet je dat je ook alles hebt voor een top feestje. Wij hebben er in iedergeval veel plezier mee gehad.
We hebben voor het verjaardagsfeestje van onze dochter de frozen box in huis gehaald. Deze was heel uitgebreid! Heel veel aankleding en frozen spelletjes om tijdens het feestje te spelen. Het contact verliep heel gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Voor de 5e verjaardag van mijn zoontje huurde ik de piratenkist. Wauw! Alleen het uitpakken van alle spullen was al een feestje! Van piratenvlaggen tot piratenpakken, borden, bekers tot alle spellen aan toe compleet verzorgd. Alle kinderen en ouders waren enthousiast. Het was dan ook een zeer geslaagd feest! Communicatie en service erg vriendelijk en goed geregeld! Dit raad ik iedereen aan die lekker thuis wil vieren en niet te veel werk wil doen om iets te bedenken.
Onze dochter werd 6 en wij vonden het lastig om leuke dingen te bedenken voor haar kinderfeestje : Door een tip van iemand anders, kwamen wij terecht bij de Themakist. We hadden heel fijn contact met Maike en konden alle vragen stellen die we hadden. In de unicorn kist krijg je alles wat je maar nodig hebt voor een kinderfeestje: verkleedkleding, tafel aankleding, versiering, spelletjes, echt alles! We raden het zo ontzettend aan! Alvast heel veel plezier ermee
We hadden voor de 5de verjaardag van onze dochter de themakist Frozen besteld, alle kindjes vonden het fantastisch! Alles zit er in voor een feestje om een feestje in het thema Frozen compleet te maken inclusief draaiboek en verkleedkleding. Maike reageert snel op vragen en het maken van een ophaalafspraak gaat soepel. Echt een aanrader!
Eind september hebben wij mbv een supergave kist van De Themakist het kinderfeestje van onze dochter gevierd. De meiden waren allemaal helemaal in Unicorn stijl! Echt geweldig! Echt alles zat in de kist, van decoratie tot spelletjes, tot verkleedspullen en tafeldecoratie! Super! Onze dochter heeft een geweldig feest gehad. De meiden waren allemaal enthousiast en hebben het er ruim een maand later nog steeds over! Een aanrader!
Voor de 6e verjaardag van onze zoon hebben we de Piraten Themakist gehuurd, en het was echt één groot feest! Aan werkelijk alles is gedacht, we hoefden zelf alleen maar voor eten en drinken te zorgen. De spelletjes waren heel leuk en de kinderen waren super enthousiast over alle verkleedspullen. Zeker in deze tijd waarin het lastig is om buitenhuis een kinderfeestje te organiseren is dit de perfecte oplossing, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid