facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Textielbeurs Cuijk

De Textielbeurs Cuijk

Info

De Textielbeurs is al meer dan 50 jaar hèt adres in Noord-Limburg en Oost Noord-Brabant voor naai- en borduurmachines, stoffen, en brei- en haakgaren.

Geschiedenis

Welkom bij De Textielbeurs: een winkel voor al uw stoffen, naaimachines, naaimachinereparatie, fournituren, haak- en breiwol en kledingreparatie



"De Textielbeurs en Baens zijn al meer dan 50 jaar hèt adres in Noord-Limburg en Oost Noord-Brabant voor naaimachines en borduurmachines. Bij De Textielbeurs vindt u ook een uitgebreide collectie modestoffen en breigarens, en kunt u ook terecht voor kledingreparatie."
Adres: Molenstraat 29, 5431 BW Cuijk
Telefoonnummer: 0485-213155
Stad: Cuijk
Route: Molenstraat 29
Postcode: 5431 BW



op zoek naar gerelateerd: Textielbeurs Venray openingstijden, Stoffenzaak Cuijk, Naaimachines Cuijk, Baens Naaimachines, Naaimachine reparatie Weert, Baens Naaimachines openingstijden, Naaimachine reparatie Gennep, Wolwinkel Cuijk
Recensies
Ik had enkele weken een nieuwe lockmachine gekocht. Ben er na een korte instructie zelf mee aan de slag gegaan en had vandaag een uitgebreide instructieles van een kleine 2 en een half uur. Heel verhelderend. Marielle nam alle tijd gaf goede tips en nu kan ik écht aan het locken. Super leuk en ik heb er super veel zin in. Dank je wel dames van de textielbeurs
Eindelijk een fijne winkel hier in de buurt gevonden. Dacht even dat ik een nieuwe machine moest kopen omdat er allemaal rook uit kwam. Volgens hun kon de machine gemaakt worden. Deden ook geen moeite om mijn een nieuwe aan te praten. Dinsdag gebracht en vrijdag al klaar.
Daar geweest vandaag met vraag of mijn jasje gerepareerd kan worden. Dame erg vriendelijk en eerlijk!
Ik hou van bedrijven die eerlijk zijn! En dat zijn ze hier. Ik ben hier inmiddels twee keer geweest met een geliefd kledingstuk en de dames hebben me vakkundig onderbouwd uitgelegd waarom het geen reparatie waard was, dat het ook niet mooi zou worden als ik het wél zou laten doen. Ik vind dat heel fijn dat ik een eerlijk antwoord krijg, dat geeft me heel erg veel vertrouwen. Hopelijk kom ik hier nog eens met een kledingstuk dat wél nog te redden is, : zeker is dat ik dan naar de Textielbeurs zal gaan!
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede informatie!
Niet komen met kleine kinderen !: bij klein kind dat net zindelijk is werd toiletbezoek onbeschoft geweigerd terwijl ze bijna in haar broek stond te plassen. Deze winkel is in elk geval een vaste klant kwijt.
Goede kennis en super goed geholpen! Ik kom hier zeker vaker terug!
Ik heb hier het perfecte pak voor Hans mijn alligator kunnen kopen omdat hij komende week op gala gaat met zijn oude schoolgenoten! edit Hij heeft dus al zijn oude schoolgenoten opgegeten en we moeten vluchten naar mexico omdat Vladimir Putin bij dat feestje was en Hans de kalasjnikov van hem had gestolen.
Super winkel fijn advies en gezellige medewerkers! Soms mis ik de meest hippe stoffen maat toch genoeg keuze.
Goed geadviseerd en mijn jeans zijn netjes gemaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid