facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Terwindtvaarders

De Terwindtvaarders

Info

Waterscouting De Terwindtvaarders.
Activiteiten op en rond het water voor kinderen van 8 t/m 18 jaar.
www.terwindtvaarders.nl

Geschiedenis

Waterscouting groep De Terwindtvaarders bestaat reeds 39 jaar. Van oorsprong afkomstig uit Thorn en tegenwoordig gevestigd in het mooie Pol.

Iedere zaterdag worden er heel wat avontuurlijke activiteiten aan het water beleefd. In het zomerseizoen is het veel zeilen en roeien maar ook kamperen, navigeren, sjorren, kampvuur stoken, zwemmen en plezier hebben op, rond en in het water. In het winterseizoen gaan we niet het water op, maar knappen we de vletten (zeilbootjes) op en doen allerhande activiteiten zoals dropping-, en speurtochten lopen, kampvuur maken, schiemannen, spellen, sporten en zeil-theorie instructie.

Naast kennis en vaardigheden is er natuurlijk ook het aspect van leren omgaan met anderen, samen verantwoordelijkheid dragen en individueel ontplooien.

De jeugdleden zijn ingedeeld in drie speltakken. Bij de waterscouting kennen we Dolfijnen (8 tot 12 jr.), Zeeverkenners (12 tot 16 jr.) en Wilde Vaart (16 tot 18 jr.).

Adres: Pol 1, 6019 RC Wessem
Stad: Wessem
Route: Pol 1
Postcode: 6019 RC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin de Roetsj Speeltuin de Roetsj 1 km Leuke speeltuin heel goed verzorgd door alle vrijwilligers!
Recensies
Hele leuke waterscouting op een mooie locatie en lieve en leuke leiding.
Erg mooie omgeving
Lekker ff wandelen.....
Leuk voor de kids
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid