facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tekenpraktijk

De Tekenpraktijk

Info

De Tekenpraktijk biedt verschillende leuke, inspirerende en creatieve cursussen en workshops aan voor jong en oud. Kijk snel tussen de evenementen en meld je aan!

Geschiedenis

Welkom bij De Tekenpraktijk!

Mijn naam is Yvonne Schouten.

Binnen mijn praktijk gaat het om plezier en ontspanning. Hiervoor bied ik verschillende leuke, inspirerende en creatieve cursussen en workshops aan.

Binnen mijn praktijk kan je ook de verdieping in. Tekenen en schilderen is een geweldig middel voor coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Voor alles wat ik doe hoef je niet te kunnen tekenen!

Ik bied alles laagdrempelig aan en ieder kan op zijn eigen manier meedoen.
We werken met verschillende materialen; ecoline, wasco, op hout, papier, met potloden, en noem maar op. Het is heel afwisselend.

Ik heb aanbod voor volwassenen, kinderen, teams of eigen groepen mensen.

Neem contact op om een afspraak te maken of kijk bij evenementen voor de eerst volgende workshops/cursussen en meld je aan !

Nieuwsgierig naar mijn persoonlijke werk? Kijk lekker rond op mijn pagina, bezoek mijn website of kom eens kijken in mijn Atelier.

Adres: Pimpernel 11, 8131 GH Wijhe
Telefoonnummer: 0647990689
Stad: Wijhe
Route: Pimpernel 11
Postcode: 8131 GH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid