facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Taxi Gigant

De Taxi Gigant

Info

De Taxi Gigant verzorgt personenvervoer tegen aantrekkelijke tarieven en heeft voldoende capaciteit.

Geschiedenis

De Taxi Gigant staat bekend om zijn service en kwaliteit altijd met het oog op de verkeersveiligheid. Wij zijn gevestigd in Oudewater en actief in de gehele regio.

Ons vervoer is gericht op:

Schiphol Vervoer
“Goedkoop naar Schiphol met de taxi” Voor u een wens, voor ons een begrip met onze Schiphol taxi reist u al v.a € 45,00 naar Schiphol, wij bieden uw 24/7 diensten naar alle luchthavens

Taxi vervoer
Op bezoek bij familie? Een belangrijke afspraak of een leuk feestje?
Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is, De Taxi Gigant verzorgt graag uw vervoer.
Wij beschikken over een moderne, veilige luxe wagen en kundige chauffeurs.

Zakelijk Vervoer

Wij ontvangen bijvoorbeeld uw gasten en/of medewerkers bij de gate of meetingpint op de luchthaven en begeleiden hen naar de afgesproken eind bestemming.Ook hebben we de mogelijkheid om medewerkers – welke tijdelijk niet zelfstandig kunnen rijden of reizen – te vervoeren naar kantoor.Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om op rekening te rijden of met een creditcard af te kunnen rekenen.

Groepsvervoer

Naast het reguliere vervoer beschikt De Taxi Gigant ook over een moderne minibus.
Met deze bus zijn wij in staat tot 6 personen te vervoeren die in groepsverband willen reizen.

Zorg Vervoer
De Taxi Gigant biedt ook de mogelijkheid u te vervoeren van en naar de regionale ziekenhuizen,
praktijken voor fysiotherapie en verschillende behandelcentra.

Cruise Vervoer
Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis met een cruiseschip van of naar cruise terminal Amsterdam/Rotterdam? Met onze service bieden wij u snel en voordelig vervoer.

Met onze jarenlange ervaring op de wegen binnen/buiten de regio hoeft u zich geen zorgen te maken;

wij vervoeren u van A naar B betrouwbaar en Voordelig.



"Onze missie is ervoor zorgen dat u snel & makkelijk een taxi online kunt bestellenDit in combinatie met de beste prijs/ kwaliteitverhoudingDaarnaast streven we ernaar de beste service te verlenenDoor aspecten als klantvriendelijkheid & betrouwbaarheid hoog in het vaandel te hebben staan!"
Adres: Tappersheul 2, 3421TM Oudewater
Telefoonnummer: 0348744069
Stad: Oudewater
Route: Tappersheul 2
Postcode: 3421TM


Recensies
Nette prijs en contactprocedure afgesproken voor brengen naar en ophalen van Eindhoven Airport. Alles is keurig netjes op tijd nagekomen. Een echte aanrader!
Tot nu toe twee keer gebruikt gemaakt van de service van de Taxi Gigant. Beide keren was er sprake van goede communicatie. En ook precies op tijd. Van en naar Schiphol. Erg handig! Taxi Gigant is daarom ook ons vaste taxi bedrijf die wij inschakelen om mijn gezin naar Schiphol brengt en ook terug naar huis als we terug in Nederland zijn. Dank voor de goede service! Keep up the good work!
Perfect onze vakantie rit heen en terug verzorgd
Perfect op tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeurs
Slecht !!! op 18-8-2-17 taxi besteld voor naar schiphol . taxi belde eerst dat hij later kwam . na half uur nog niet toen gebeld. na uur pas aangekomen . het is dat we nog speling hadden met inchecken maar anders waren wij te laat voor vliegtuig. zou nooit meer taxi bestellen hier waardeloos service !!!
Netjes op tijd, zowel de nacht heen als overdag terug. Alleen jammer dat beide keren de kinderzitjes niet of niet goed geregeld zijn. Bewust meerdere malen op geattendeerd, maar helaas toch mis. Niet leuk als je je 14mnd oude baby op schoot moet vervoeren...
Geen zaken mee doen. Men hield zich niet aan de belofte een kwartier van te voren te bellen. Na ons bellen 'was men onderweg'. De taxi kwam 20 minuten te laat en gaf toen de vorige klant de schuld.
Heerlijke rit van Oudewater naar huis, auto konden we bij de garage niet op wachten, vandaar.
Erg fijne taxi. Vooraf besproken met heldere reservering. Goed verzorgde taxi bus en netjes op tijd op de besproken locatie. Snel en veilig thuis gebracht. Volgende keer zeker weer!
Taxi afbesteld maar kwam toch opdagen. Weer gezegd dat taxi niet nodig was, maar kwam nog een keer. Vervolgens een rekening voor twee keer voorrijden. Malafide tent, geen gebruik van maken!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid