facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De TandenMolen

De TandenMolen

Info

De Tandenmolen is een nieuwe, moderne praktijk in de wijk ''Oude Noorden'' van Rotterdam.
Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!

Adres: Noordmolenstraat 7-A, 3035RC Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2004160
Stad: Rotterdam
Route: Noordmolenstraat 7-A
Postcode: 3035RC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsen Praktijk Rotterdam Tandartsen Praktijk Rotterdam 1 km Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. www.tprn.nl
Het Mondzorg Huis Rotterdam Het Mondzorg Huis Rotterdam 3 km Complimenten voor tandarts Sanaa. Ze doet er alles aan om je in een fijne sfeer op je...
Tandarts Hilledijk & Ortho Hilledijk  Rotterdam Zuid Tandarts Hilledijk & Ortho Hilledijk Rotter... 4 km Vond echt geweldig. Best tot nu toe. Top
MAX Dental Center MAX Dental Center 6 km Goede tandarts kom hier al jaren en wordt vriendelijk en goed geholpen als je aan de ...
Tandartspraktijk Slinge Tandartspraktijk Slinge 6 km Fijne tandarts en team , vriendelijk met kinderen. Goed op tijd/afspraak.
Dante Tanden Dante Tanden 7 km Aardige ontvangst en er wordt goed geluisterd Goed benaderbaar , ook voor vragen Geen...
Recensies
Graag deel ik mijn plezierige ervaring met de tandarstpraktijk de Tandenmolen. Ik kom hier nu al een aantal jaar en het zijn zulke lieve mensen die professioneel zijn en de tijd voor je nemen. Het is een mooie en hygienische praktijk. Ik word altijd geholpen door Usha en wij hebben een onzettend leuke klik. Daarnaast is er altijd ruimte bij de Tandenmolen als er een spoed geval is. Zeker een aanrader als je nog opzoek ben naar een nieuwe tandarts.
Echt een super goede tandartspraktijk! Overgestapt naar deze praktijk na jarenlang ontevreden te zijn met de controles en reiniging die ik elders kreeg. Dit is een mooie moderne praktijk met een fijne sfeer, heel vriendelijk en kundig personeel. Ik word al jaren perfect behandeld door Usha, die mijn gebit tot in de puntjes reinigt. En alles wordt hier met een glimlach gedaan. Ik beveel deze praktijk aan iedereen aan!
Afgelopen week kreeg ik erg veel last van mijn kies. Vervolgens heb ik een afspraak kunnen maken op korte termijn waarbij preventie assistente Shehed mij goed heeft geholpen met mijn klachten. Zij heeft er voor gezorgd dat mijn gebit weer helemaal in orde is.
Vandaag geholpen door Shehed ! Echt een top ervaring , gewoon geen pijn gevoeld en me tanden zijn super schoon ! Bedankt Sheded tot snel weer ! Goeie service !
Best dentist in town! Zeer kundig en vriendelijk personeel midden. Aanrader en niet te missen; De Tandenmolen op de Noordmolenstraat. ;
Erg vriendelijke en professionele tandartsen en -assistenten in een moderne nieuwe praktijk. Ook fijn dat de kaakchirurg hier een aantal keer per maand zit. Zeer goede ervaring met het verwijderen van twee verstandskiezen. Spreken goed Nederlands en leggen veel uit.
Prettige praktijk met vriendelijke en kundige tandartsen. Maken ruimte voor spoedgevallen en denken met je mee.
Ontzettend mooie praktijk met erg vriendelijke medewerkers. Groot, professioneel team met alle specialiteiten in huis. Ruime openingstijden en goede service. Echt een aanrader!
Vandaag bij de tandenmolen mijn verstandskiezen laten verwijderen. Elke maand is hier een kaakchirurg aanwezig. Een hele fijne ervaring, super lieve en professionele mensen!
Sinds de opening klant geweest en altijd netjes geholpen, ze denken met je mee om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ik moet helaas vanwege verhuizing andere tandarts zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid