facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tandartsenkliniek

De Tandartsenkliniek

Info

De Tandartsenkliniek is een klantvriendelijke tandartsenpraktijk die proffesionele zorg aanbiedt.

Adres: Generaal Berenschotlaan 1U, 2283 JE Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0703944080
Stad: Rijswijk
Route: Generaal Berenschotlaan 1U
Postcode: 2283 JE


Recensies
Jaren en jaren niet nd tandarts gedufd sinds 2 jaar zit ik hier en ze stellen me zo op mijn gemak en zo vriendelijk en heb weer een super mooi gebit
Vandaag een afgebroken kies waarvan er alleen nog een klein stukje wortel in mijn kaak was overgebleven laten trekken. Ik was vreselijk zenuwachtig maar het is mij 1000%meegevallen! Totaal pijnloze behandeling!! Ik heb zelfs gelachen in de behandelstoel toen de assistente een grapje maakte! Wees aub niet bang en maak hier een afspraak!
De zorgverleners houden goed rekening met mijn angst. Ze stoppen wanneer ik het even aangeef, dus ik krijg rust tijdens de behandeling. Ik ben erg bang en zij nemen hiervoor de tijd, waardoor ik toch tot rust kom en blijf. Ook zijn ze duidelijk over de kosten, geen verassingen achteraf. Kortom, ik ben super tevreden!
Goede tandarts en goed bereikbaar
Erg tevreden met de vriendelijkheid van tandarts Mounir. Ik ben altijd erg zenuwachtig en hij weet me altijd te kalmeren. De behandeling is altijd pijnloos en prettig. Ga zo door Mounir!
Ik heb nog nooit een tandarts ontmoet die zo goed rekening houdt met mijn angst. Tandarts Mounir is super geduldig, vriendelijk en legt alles heel duidelijk uit. Ook is hij erg professioneel en deskundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid