facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tamboer

De Tamboer
Adres: Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen, Nederland
Telefoonnummer: 0528 280 190
Staat: Drenthe
District: Hoogeveen
Stad: Hoogeveen
Route: Hoofdstraat
Huisnummer: 17
Postcode: 7902 EA


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Midden in het centrum van Hoogeveen ligt dit theater met goede faciliteiten om een congres te organiseren; meerdere zalen, voorzien van moderne apparatuur om workshops en presentaties te geven. De foyer is zeer ruim en perfect om de lunch te laten plaatsvinden. Meerdere hoge en lage zitjes waar mensen in groepjes kunnen eten. De verzorgde lunch met luxe broodjes was heerlijk.nDe hoofdzaal is zoals je mag verwachten van een Nederlands theater; fijne, zachte stoelen, oplopend naar achteren, zodat iedereen het lage podium goed kan zien.nParkeren kan alleen op een paar minuten lopen afstand.
De Tamboer heeft de laatste tijd een mooi muziekaanbod. Catering en dienstverlening goed op orde. Alle ingrediënten voor een leuk avondje uit.
Vanavond naar een kerstshow geweest: Rhythm of the Dance!!nIn 1 woord: Schitterend!!nAlles was heel goed geregeld, je kon koffie/thee met gebak aan 3 kanten pakken, dus geen gewacht in een rij.nEn de koffie was heerlijk....nIn de pauze met de frisdrank precies hetzelfde, top hoor
Naar Back to the country geweest, erg leuke gezellige sfeer. Alles was goed verzorgd en fijne zitplekken.
Gezellige avond gehad Hollands Glorie, = voor herhaling vatbaar.n+ Mag wel wat langer duren tot middernachtnJe krijgt hier geen genoeg van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid