facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Taartschuur Tiel

De Taartschuur Tiel

Info

De Taartschuur verzorgt voor iedere gelegenheid een bijzondere taart!

De Taartschuur is onderdeel van De Jong Bruidstaarten.

Geschiedenis

Tevens geven wij leuke en leerzame workshops op het gebied van taart decoreren. 'De taartschuur, Een taart op zich is al een feestje waard!'



"Binnenkort iets te vieren? Denk aan verjaardagen, traktatie, juffen en meesterdag, Valentijn, moederdag, vaderdag, pasen, bruiloft, verloving, jubileum, babyshower, geboorte, verrassing, zo maar...De Leukste en lekkerste feest-, bruids-, geboorte- en kindertaarten, cupcakes, macarons, hand gedocoreerde koekjes met royal icing, cakepops naar eigen ontwerp.Thema en vulling volledig in overleg. De prijs is per taart verschillend. Glutenvrij en lactosevrij mogelijk.Wil je meer info of iets bestellen, mail naar [email protected] of stuur een Whatsapp naar 0634318476.Tiel - Gelderland"
Adres: Badhuisplein 48, 4001dg Tiel
Telefoonnummer: 0629255388
Stad: Tiel
Route: Badhuisplein 48
Postcode: 4001dg



op zoek naar gerelateerd: Workshop taarten maken Gelderland, Bakwinkel tiel, Taart bestellen Tiel, Workshop taarten maken Nijmegen, Kinderfeestje Tiel Bakkerij, Workshop taarten maken 2 personen, Workshop taart maken met kind, Taarten Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CakeVanEsther CakeVanEsther 490 meter Een hele leuke en leerzame workshop gehad van Esther! wat een lieve vrouw is ze. het ...
Recensies
Een hele leuke en leerzame workshop gehad van Esther! wat een lieve vrouw is ze. het was super leuk en ik werd nog meer gemotiveerd om te gaan bakken!
Esther heeft een prachtige, heerlijke taart voor de 21e verjaardag van mijn dochter gemaakt.
Wij hebben recent onze bruidstaart bij Esther besteld. De taart was erg lekker en de communicatie met Esther was fijn. De gasten vonden de taart ook erg mooi en smakelijk. Zeker een aanrader!
Esther is heel flexibel in ruimte en tijd. ze heeft voor ons al twee taarten gemaakt en dat heeft ze perfect gedaan. Mooie taarten, erg lekker en niet mier zoet. Een aanrader !
Voor de eerste verjaardag van ons zoontje hebben we door Esther een taart laten maken. De buitenkant was helemaal naar wens, echt hoe wij het graag wilden. Esther heeft echt goed onze wensen meegenomen in het ontwerp. De binnenkant was ook geweldig. Smaakvol, smeuïg, en alle gasten op de verjaardag van de taart heerlijk. Sommigen zeiden zelfs dat het de lekkerste taart in tijden was die zij op hadden. Ook voor onze zoon zijn er nog 2 aparte cupcakes gemaakt ivm een allergie. Dit was geen probleem voor Esther en zo kon ons zoontje toch genieten van een taartje tijdens z’n verjaardag.
Na een behoorlijk slechte ervaring bij een andere mevrouw die een taart voor ons zou maken, kwam ik bij Esther terecht. Wat een verademing was dat! Vanaf de eerste begroeting verliep de communicatie vlekkeloos, de wensen die ik had waren geen enkel probleem, en ook niet geheel onbelangrijk, de taart was fantastisch! De smaak was ontzettend goed, en geheel volgens wens. Esther heeft de taart gemaakt naar aanleiding van een voorbeeld wat ik haar stuurde en heeft zichzelf echt overtroffen. Ik heb direct een nieuwe bestelling voor een volgende verjaardag vastgezet. Esther, bedankt tot over een aantal weken!
Esther was goed te bereiken voor overleg. Ze heeft voor ons een prachtige bruidstaart gemaakt en hij smaakte heerlijk. We konden van te voren kiezen welke smaken we wilden. De taart was helemaal naar wens! Kortom: wij zijn erg tevreden.
Door Esther een verjaardagstaart laten maken voor onze zoon. Na het versturen van een ontwerp en andere informatie heeft Esther de perfecte taart gemaakt. Precies zoals gevraagd en hij smaakte geweldig! Echt een aanrader!
Wij hebben bij Esther een verjaardagstaart besteld voor onze zoon die 8 jaar werd. Het moest een Super Mario & Luigi taart worden. We hebben aan Esther een paar voorbeelden gestuurd en ze heeft een fantastische taart gemaakt! Helemaal naar wens! Onze zoon was onder de indruk! Esther heeft oog voor detail en dat zie je. Daarnaast smaakte de taart ook nog eens verrukkelijk. De taart werd tegen een kleine vergoeding thuis bezorgd. De communicatie met Esther via Whatsapp verloopt netjes, vlot en duidelijk. Dat is erg fijn. Volgende maand bestellen we weer een verjaardagstaart bij Esther!
Twee keer een taart besteld bij Esther, beide keren waren wij blij verrast! Wat zien ze er prachtig uit en wat smaken ze heerlijk! Ook het contact via insta en whats app is prettig en Esther snapt direct onze wensen! Wij komen zeker bij je terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid