facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Taaljuf

Info

Dé Juf voor taaltrainingen Spaans en Frans; ook voor je Nederlands of Engels kun je bij mij terecht.

Geschiedenis

Wij helpen particulieren, scholen en bedrijven Spaans en/of Frans te leren

Adres: Beekhuizerzand 21, 6718MD Ede
Telefoonnummer: 0627161929
Stad: Ede
Route: Beekhuizerzand 21
Postcode: 6718MD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holmwood's Online Language Learning Holmwood's Online Language Learning 3 km Welcome to Holmwood's Online Learning Facebook page! www.holmwoods.eu
Recensies
Ik heb bij Margriet Franse taalles gevolgd. Margriet geeft op een hele prettige manier les. De lessen bieden naast de aandacht voor uitspraak, grammatica en leuke interactieve oefeningen veel flexibiliteit zodat persoonlijke vragen altijd aan bod komen en er ook veel over het land zelf geleerd wordt. Het tempo wordt in overleg bepaald zodat je niet het idee hebt dat het te langzaam of juist te snel gaat. Toples !
Persoonlijk, cliëntgericht en erg enthousiast over de taal. Leerzaam & leuk!
De Taaljuf geeft haar leerlingen veel persoonlijke aandacht. Ze is flexibel, past zich aan aan de leerstijl van haar leerling, ze is motiverend en altijd positief en ondersteunend. Heel professioneel. Ik krijg al jaren met veel plezier Spaanse les van haar, niet in een heel hoog tempo omdat ik niet veel tijd heb. Ook daarin past zij zich aan. Bravo, Taaljuf. Seguid así!
De lessen van de Taaljuf zijn informatief en leerzaam. Nivo en tempo van de leerling krijgen veel aandacht. In een ontspannen sfeer wordt de taal samen beoefend en krijg je het idee dat je al snel een woordje mee kan spreken! Aanrader voor wie het Spaans wil leren!
10 jaar Spaans gevolgd en nog steeds enthousiast over de lessen! Deze docent moedigt aan, bereidt zich altijd grondig voor, heeft eindeloos geduld, heeft plezier in taal. Persoonlijke en gastvrije benadering.
Aanrader voor het volgen van taallessen. Altijd enthousiast en gezellige lessen in ongedwongen sfeer. Les op maat, wat betekent dat je naar wens op eigen tempo met het leren van een taal bezig kunt zijn.
Met veel plezier heb ik spaanse les gevolgd bij Margriet. Zij is een gezellige en professionele juf. Ook op maat, snel of iets langzamer het kon allemaal. Lekker informeel en een echt aanrader!
Zeer goede Frans lessen gevolgd, aangename sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid