facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Swinhove Groep

De Swinhove Groep

Info

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met ongeveer 500 medewerkers en 500 vrijwilligers. We bieden een breed scala aan zorg.

Geschiedenis

Informatie over de verschillende diensten en producten van de Swinhove Groep. Ook houden wij u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen binnen de zorg in het algemeen en bij de Swinhove Groep in het bijzonder, zoals bijvoorbeeld onze verschillende woonvormen en bijpassende zorgpakketten. Wie zijn wij, wat doen wij, de laatste nieuwtjes en leuke foto's.... u vindt het op onze Facebook pagina!

Wat u ook aantreft is informatie over alle activiteiten die in onze brasserieën worden georganiseerd, zoals onze thema dineravonden, bingo's en andere gezellige evenementen. Deze zijn namelijk niet alleen voor onze bewoners en familie, maar ook voor de buurtbewoners!

Adres: Plantageweg 3, 3333 GZ Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 078-6255500
Stad: Zwijndrecht
Route: Plantageweg 3
Postcode: 3333 GZ



op zoek naar gerelateerd: Vrijwilligerswerk Swinhove, Swinhove vacature gastvrouw, Workspace Swinhove inloggen, Swinhove Lindonk, Swinhove 50 jaar, Swinhove Facebook, De Lichtkring Zwijndrecht, Thuiszorg Zwijndrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid