facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Stucconcurrent

De Stucconcurrent
"Sinds 1997 is Stuc-concurrent een begrip in de wereld van stukadoorsbedrijven. Met meer dan 45 jaar ervaring in het vak, heeft Stuc-concurrent zich bewezen als een betrouwbare en deskundige partner voor al uw stucwerk.Onze missie is om de hoogste standaard van kwaliteit te bieden aan onze klanten, ongeacht de grootte of complexiteit van het project. We geloven in werken met de beste materialen en technieken om de duurzaamheid en schoonheid van ons werk te garanderen. Onze stukadoors zijn geschoold en hebben de expertise om elke uitdaging met betrekking tot stucwerk aan te kunnen.Als Stuc-concurrent hebben we een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd vanwege onze hoogwaardige service."
Adres: Venenweg 17-I , Zwanenburg 1161 AK, NL
Telefoonnummer: 020 890 0181
Stad: Zwanenburg
Route: Venenweg 17-I
Postcode: 1161 AK



op zoek naar gerelateerd: Stuc-Concurrent review, Stuc-Gigant, Stucadoor-Expert, Stukadoor, Stucwerk, Stuc-Trolley ervaringen, Stuc muren, Stucadoor prijzen
Recensies
Nieuwbouwwoning gestuct en geschilderd. Werk is goed uitgevoerd. Mooie gladde wanden. Latexschilder Frank is ook top. Prijs kwaliteit is goed. Enige minpuntje is de communicatie en het niet goed op de hoogte zijn wanneer ze nu wel of niet kwamen. Ze werken te hooi en te gras, maar mogelijk werkt dat altijd zo bij stucadoors. Looptijd van vier weken is nogal ruim, maar de klus is toch mooi op tijd afgeleverd. Turkse stucadoren werkten hard, echt respect voor! Met de vertaalapp kwamen we een heel eind.
Het stucwerk is prachtig uitgevoerd. De stukadoor was heel professioneel. Ook de lastigste stukjes zijn heel mooi en vooral strak gestuct. Daarnaast was de stucadoor zeer vriendelijk en zorgvuldig. We zijn heel tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid