facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De strijkerijtje

De strijkerijtje

Info

wij wassen en drogen en strijken



"Wij zijn Strijker Verf&Wonen en wij laten interieurs stralen! Is jouw interieur de volgende?Of het nou gaat om verbouwen, klussen of even iets nieuws in je interieur. Bij Strijker Verf&Wonen ben je aan het juiste adres! In het centrum van Hoogeveen is onze winkel met daarin alles voor jouw interieur.Van verf, behang, fotobehang, pvc vloeren, laminaat, tapijt, vinyl vloer tot aan raamdecoratie. bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur weer een boost te geven!"
Adres: wethouder robaardstraat 72, 7906 AW Hoogeveen
Telefoonnummer: 0612365174
Stad: Hoogeveen
Route: wethouder robaardstraat 72
Postcode: 7906 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Uitstekende winkel voor verf , behang en vloeren. Kwalitatief stukken beter dan de bouwmarkten. Eigenlijk niet te vergelijken. Prijsniveau is daardoor ook iets hoger. Voor specialistisch advies een prima adres.
Ik en mijn man hebben allebei twee linkerhanden, dus het kwam goed van pas dat ze komen opmeten en monteren. Dit was ook nog is gratis : In de winkel ook goed geholpen. En ook fijn dat je gratis kan parkeren achter de winkel. Al met al super blij met onze houten jaloezieën!
Ze hebben een ruime keuze in behang. Ik twijfelde eerst tussen fotobehang, of normaal behang. Ik kon het behangboek meenemen naar huis en testen hoe het eruit zag. Daarom uiteindelijk toch gekozen voor dit barok behang. Super blij mee!
een liter trap verf gehaald, 100% grind. Na een maand zal je pas de kleur goed zien. Prima. Na ander halve trap geverfd te hebben, pot leeg. Dus nieuwe pot gehaald. Trek je die pot thuis open, gewoon een hele andere kleur?! Wij terug gegaan en gezegd hoe en wat. Mevrouw achter de balie snapte er niks van. En zei dat we een halve liter te goed krijgen. Als we met een liter ander halve trap hebben geverfd? Ze kwam toch nog bij en we zouden een liter 100% grind toch nog krijgen. We mochten eind van middag terug komen om het op te halen, Huh oké? Verf mengen en schudden en het is toch klaar? Zo kregen we het potje in de ochtend ook. Eind in de middag toch nog terug gegaan om het potje verf op te halen en meneer vraagt de volle pond? Mooie service hoor! Oh, en ook nog met de eerste pot terug geweest. Want de verf gaf 'witte vlekjes' afzie afbeelding.
Werd erg goed geholpen en er was veel keuze. Het eindresultaat, super gaaf fotobehang. Lijkt net een echte muur!
Aantal weken geleden onze nieuwe duette optrekgordijnen gekregen. Erg blij mee! Prima service en advies. Fijn contact en hier krijg je de persoonlijke aandacht die wij als klant erg waarderen .
Vriendelijk, vlot en deskundig geholpen met kiezen van laminaat. Een offerte is uitgebracht. Minder kosten zijn later weer verrekend. Laminaat is keurig gelegd.Volgende keer gaan we weer naar Strijker Verf&Wonen!
PVC vloer laten leggen door Strijker. De vloerenlegger heeft alles geregeld hoefte niks zelf te doen. Ook goed geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe vloer in de winkel en een uitstekende service.
Fijne zaak om te komen en waar je ontzettend goed geholpen wordt. Ze weten waar ze over praten, verkopen kwaliteit en de service is geweldig! Hier wordt je geholpen van A tot Z. Aanrader!
goede service , even bellen en na 4 uur kun de bestelling al halen in deze corona tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid