facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Streekboer Groningen

De Streekboer Groningen

Info

Eerlijke producten van boeren en voedselmakers bij jou uit de buurt! De Streekboer Groningen levert lokaal & gezond voedsel in stad en ommeland.

Geschiedenis

Als Streekboer organisatie gaan we jou als consument, chef-kok of organisatie laten zien en proeven welke heerlijke, gezonde producten er allemaal bij jou in de regio worden gemaakt.

We stellen je voor aan de lokale boeren, voedselproducenten en professionals met de beste producten en recepten. Ontdek de kracht van jouw streek en je zult versteld staan van de variëteit, kwaliteit en de kennis die er beschikbaar is. Leer over gezond eten, pure producten en hoe deze te bereiden. Ondersteun de boeren en producenten die met passie werken aan een eerlijk en gezond product.

Samen vormen we een sterke lokale voedselcommunity en geven we lokaal voedsel een kans om te ontwikkelen. Laat weten of jij mee doet door ons te volgen.

Adres: Paradijsvogelstraat 10, 9713BV Groningen
Stad: Groningen
Route: Paradijsvogelstraat 10
Postcode: 9713BV


Recensies
Het idee is fantastisch, echter vond ik de inhoud van de box minimaal die wij kregen.. Ook waren de broodjes die er bij zaten verre van vers. Extreem hard en niet te eten. Toch zonde want we zouden graag vaker de locale boeren willen steunen, misschien toch maar zelf langs gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid