facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Stoffeerder Chaam

De Stoffeerder Chaam

Info

De Stoffeerder is al tientallen jaren een betrouwbare partner als het gaat om de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte. Ons team van ervaren, vaste medewerkers is uw garantie voor een uitstekende service en kwaliteit.

Adres: Bredaseweg 28, 4861AJ Chaam
Telefoonnummer: 0161492465
Stad: Chaam
Route: Bredaseweg 28
Postcode: 4861AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennismarkt.nl Tennismarkt.nl 457 meter Tennismarkt.nl levert online door de hele Benelux tennisartikelen zoals rackets, tass...
Wouters Werelds Wonen Chaam Wouters Werelds Wonen Chaam 631 meter Goede service en duidelijke uitleg
Recensies
Zorgt voor netjes afgewerkt interieur wat betreft alle soorten vloerbedekking, gordijnen, vitrage,rookgordijnen, luxaflex ed. Netjes afgeleverd voor een goede prijs
Veel keus uit gordijnen en je wordt goed geholpen
Leuke plek, heel veel stof. Als je allergisch bent voor stof niet echt een aanrader, maar dan moet je ook gewoon thuis blijven en niks doen he. Heb je stof nodig?????? Ga dan hier naar toe! Wij mochten een stuk vloerbedekking zelfs gratis meenemen! Echt toppers!
Kwaliteit materiaal prima, hierdoor wel iets duurder. Deskundig personeel
Vriendelijke service en snelle levering, heel tevreden!
Deskundig advies mbt materialen, kleuren en mogelijkheden, klantvriendelijk van eerste contact tot en met na de plaatsing van het product, het eindresultaat mag er wezen we zijn erg tevreden.
Uitgebreide sortering. Vriendelijke mensen die behulpzaam en meedenkend zijn. Doen wat ze beloven. Zeer tevreden over de door hun gelegde vloer en opgehangen gordijnen. Kortom TOP!
Zeer tevreden klantvriendelijk vakkundig snel en afspraak is afspraak .
Goede adviezen, goed bereikbaar, klein ervaren team, waardoor je met alle vragen en opmerkingen direct geholpen wordt. Pro-actief: bellen altijd vooraf. Vakkundig naai-atelier. Meedenkende montage-collegae. Goede nazorg. Voor ons werd heel appartement voorzien van inbetweens, duettes en gevoerde gordijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid