facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Steenoven Hut

De Steenoven Hut

Info

De steenoven hut verkoopt heerlijke pizza's uit de steenoven. De echte heerlijke pizza's eet je bij ons.

Adres: John lennonstraat 271, 1544 LT Zaandijk
Telefoonnummer: 0757502421
Stad: Zaandijk
Route: John lennonstraat 271
Postcode: 1544 LT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 16:00 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 21:30
Vrijdag: 16:00 - 21:30
Zaterdag: 16:00 - 21:30
Zondag: 16:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: de steenoven hut menu, pizza zaandijk, steenoven pizza thuisbezorgd, il mulino zaandijk, pizza bestellen zaandam, pizza wormerveer, thuisbezorgd zaandijk, new york pizza
Recensies
Vandaag pizza besteld... ik snap dat alles duurder word..maar dat ik de kip moest zoeken op de pizza vind ik wel heel erg als men het niet redt qua kosten..maak dan minder soorten pizza's waarvan je de ingrediënten wel kan vullen..ik klaag weinig over deze pizza tent..maar de laatste tijden vind ik hem wel heel erg achteruit gaan..
We hebben hier al meerdere keren pizza’s besteld. Voorgaande keren ging er steeds iets mis. Verkeerde pizza’s of een pizza te weinig bezorgd. Dit keer nog een keer 2 pizza’s besteld. Bedrijf vroeg of ze de bezorgtijd mochten vervroegen, prima. Krijgen we weer een verkeerde pizza. Dus aangegeven dat het al meerde keren is gebeurd en dat we iets van een tegemoetkoming wel op zijn plaats zouden vinden. Het enige wat we konden krijgen is een gratis tiramisu bij de volgende bestellen. Of ik kreeg mijn geld terug, maar dan kwamen ze ook de pizza ophalen. Wat een bizar slechte service. De pizza die wij kregen was daarnaast ook goedkoper dan die we besteld hadden. Wij bestellen hier echt nooit meer.
2 pizza's afgehaald. Super snel klaar met zorg bereidt, vriendelijke en enthousiaste pizzabakker. En de smaak .... hmmmmm. Tijdje niet geweest, maar dit gaat wel weer vaker gebeuren! ;o
Gisteren voor het eerst 3 pizza’s hier besteld. Telefonisch met het restaurant zelf scheelt ze weer commissie die Thuisbezorgd pakt en de dame aan het telefoon was erg vriendelijk met een fijne telefoonstem. Levering was supersnel en de pizza’s Tonno, Pollo en hun Steenoven special waren super lekker. Perfecte bodem die ons deed denken aan die pizza’s tijdens vakanties in Zuid Europa. Deze pizzeria is echt een aanrader. Dat is deze zaak nu pas heb ontdekt, hier gaan we vaker bestellen!
Absoluut goede pizza`s. Ben er zelf niet zo`n liefhebber van maar af en toe is wel lekker en dan kan je ze zeker hier bestellen/afhalen. Lekkere bodem en goed belegd.... aanrader is de picante...heerlijk
Was in het begin een verademing. Nu waarschijnlijk te druk en slechtere kwaliteit. Pizza absoluut geen krokante bodem meer en gewoon nattere hap.
Een van de beste pizza's die ik in Nederland heb gegeten. De bakker is Italiaans en heeft erg veel ervaring. Je merkt aan hem dat pizza bakken echt zijn passie is. De pizza's zijn goed geprijsd en de kwaliteot van de ingrediënten is erg hoog. Zou hier zeker nog een keer eten!
Een van de beste italiaanse pizza's in de zaanstreek. En nog is godnondeju betaalbaar ook. Dits shi lijpe aanrader oeleh.
Bezorging is altijd prima, alleen het beleg is de laatste tijd iets minder geworden. Concept is erg goed met echte Italiaanse pizzas! Niet zo vet en alles vers.
Hier wordt een mens toch gelukkig van. Gezien de kwaliteit van de pizza’s die uit de hout gestookte steenoven komen, is het eigenlijk zonde om ze af te halen of te laten bezorgen. Dat gaat toch ergens ten koste van de knapperigheid. Daarom zijn wij vandaag in het restaurant gaan eten. Voor de fans van deze pizza’s…. doen! Echt een aanrader! We hadden vandaag een pizza Crisafulli en een Calzone. Heerlijk zo uit uit de oven op het bord. Naast de Calzone werden smakelijke kleine tomaten geserveerd. Dagelijks vers gemarineerd, aldus de chef. Welk ras kon hij helaas niet vertellen. Begrijpelijk, aangezien er zo’n 40.000 tomatenrassen zijn. Mijn partner dronk er het Italiaanse Birra Moretti bij. Ook al zo lekker. Bier met een vleug karamel, wat wel iets weg heeft van het Ierse ‚Irish Red’ of het Schotse 'Caladonian Best’. Met 4,6% alcohol iets frisser dan de Nederlandse 5% bieren. Als echte bier-drinker had ik er bijna spijt van dat ik voor een rode wijn koos. Bijna, want de Nero d'Avola van de Merlot-druif uit Sicilia was ook uitstekend. Geen slobber wijntje, maar een fijne volle wijn, waar je lekker in ‚happen’ kan. Als toetje een Tiramisu della casa met knapperig chocolade schaafsel erop en een espresso. Niets op aan te merken. Vriendelijke bediening, chef en overig personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Steenoven Hut met het openbaar vervoer


Zaandijk, Verpleeghuis Rooswijk 70 meter
64
Zaandijk, Bannehof 180 meter
64
Zaandijk, Irving Berlinstraat 210 meter
64
Zaandijk, Witte Veerstraat 270 meter
69
Zaandijk, Witte Veerstraat 300 meter
69
N94

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid