facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Statie Wonen

De Statie Wonen

Info

Stationslaan 2 Waspik
0416 311229
www.destatiewonen.nl
Openingstijden:
ma-vr 9.00-12.00 en 13.00-17.30
za 10.00-16.30

Geschiedenis

De Statie wonen is een woonwinkel in Waspik. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van wonen, slapen en woninginrichting. We beschikken over een uitgebreid aanbod klassieke, landelijke en moderne meubelen. Op onze afdeling slaapcomfort vindt u onze collectie slaapkamers, boxsprings, matrassen en bodems. Kom naar Waspik en laat u inspireren door onze collectie!

De medewerkers van familiebedrijf De Statie wonen staan altijd voor u klaar met een passend aanbod voor al uw woon- en slaapwensen. Advies op maat onder het genot van een lekker bakje koffie. Dat is De Statie wonen in Waspik!



"De Statie Wonen in Waspik maakt wonen en slapen bijzonder. We zijn er voor uw comfort, maar kijken ook verder. We zien meubels als blikvangers. Bedoeld om in huis iets moois te creëren, zoals we dat ook doen met gordijnen, vloeren en raamdecoratie. Bezoek onze showroom in Waspik, laat u inspireren en ga met ons voor een interieur waar u zich écht thuis bij voelt. Bij De Statie Wonen nemen we alle tijd voor uw wensen en ideeën. We beseffen hoe persoonlijk uw keuze voor woninginrichting is, adviseren u daarom uitgebreid. Die ene fauteuil waar uw oog op viel? We weten u er alles over te vertellen. Van binnenwerk tot materiaal, van constructie tot bekleding. We hebben voor ieder wat wils, in elke prijsklasse. Wanneer komt u langs in Waspik?"
Adres: Stationslaan 2, 5165 TT Waspik
Telefoonnummer: 0416-311229
Stad: Waspik
Route: Stationslaan 2
Postcode: 5165 TT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: De Statie outlet, Horsten Meubelen nl collectie, Horsten fauteuils, Horst meubelen, Reviews Horsten Meubelen, Bank Equipe, Horsten banken, Twist relaxstoel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horsten Meubelen & Horsten Slaapcomfort Horsten Meubelen & Horsten Slaapcomfort 737 meter Verstopt maar de moeite waard eens binnen te lopen.ruime keuze en degelijke kennis he...
Recensies
Heel fijn geholpen...goed geslaagd. Nemen eventueel je oude meubels mee terug. Service!
Mooie meubelzaak met veel keuze naar onze smaak en vriendelijk personeel
Fijne winkel, fijn personeel en een goede service
Prachtige winkel, super geholpen, veel keuze in zowel meubels als pvc vloeren. Leggen van de vloer en levering van meubels keurig gedaan. Niks op aan te merken.
Geweldige leuke meubel zaak superleuk geholpen. Was echt een feest om hier onze nieuwe meubels uit te zoeken en te bestellen.
Prettig geholpen , goede service, grote collectie.
Een zaak met zeer mooie woonprogamma's voor jong en wat ouder. Ook op het gebied van slaapcomfort. Compleet bedrijf met ook tapijt en gordijnen, top.
Ongekend goede service, diverse stijlen meubelen. Ik ben hier al vaak geslaagd.
Wat een service, geweldig 5x sterren
Prettige ontvangst Vakkundig en uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid