facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Spot

De Spot

Info

De Spot is het poppodium van Middelburg. We organiseren concerten, open podia, dansavonden, theater en andere culturele activiteiten.

Geschiedenis

De Spot is het poppodium van Middelburg. We organiseren concerten, open podia, dansavonden, theater en andere culturele activiteiten. Dankzij een brede, diverse en vernieuwende programmering, is De Spot inmiddels een belangrijke spil in de popcultuur van Middelburg en Zeeland. We bieden lokale bands een podium, en zijn voor een groot deel afhankelijk van een hechte groep hardwerkende vrijwilligers. Ontdek nieuwe muziek, vers talent en kom vooral langs voor een leuke avond.

Adres: Beddewijkstraat 15, 4331 LP Middelburg
Telefoonnummer: 0118-633229
ln.grubleddimtopsed@ofni
Stad: Middelburg
Route: Beddewijkstraat 15
Postcode: 4331 LP



op zoek naar gerelateerd: de spot middelburg parkeren, de spot bussum, de spot middelburg capaciteit, de spot stager, blof de spot middelburg, zesde metaal de spot, de spot zandvoort, de spot eindhoven
Recensies
Ontzettend leuke zaal voor kleine clubachtige concerten. Vriendelijk personeel. Geluid was netjes. Podium op de eerste etage. Voor rolstoelgebruikers is er een lift aanwezig. Jas kan je vergrendelen d.m.v. een kabel de mouw te halen en op slot te zetten met een sleutel. Netjes en schoon.
Klein, gezellig poppodium in hartje Middelburg met een breed aanbod aan artiesten/concerten en evenementen.
Super fijne en vriendelijke mensen aan het werk! Zowel ontvangst, portiers bij de deur als bij de ingang je ticket te checken. Achter de bar vriendelijk en vrolijk! Bijzonder systeem om je jas op te hangen. Werkt goed en duidelijke digitale uitleg. Kom graag nog eens terug.
Wat een heerlijke plek is dit toch. Of het nou een stevig rock concert is of een dansfeesten, het past allemaal. En altijd perfect verzorgd.
Verassend groot podium en erg leuke ruime zaal. Vriendelijk personeel en leuke bandjes.
Klein, gezellig, goed geluid, aardig personeel en een divers aanbod aan muziek en festiviteiten.
Mooie kleine zaal waar je leuke feesten en concerten kunt bezoeken. Ook normale en fijne prijzen voor de drankjes.
We gingen blijkbaar naar een staconcert. Hoe hadden we dat kunnen weten. Stond niet bij de ticket verkoop. Veel mensen die tijdens het concert aan het praten waren met elkaar.
Gisteren avond de led zeppelin coverband physical graffiti gezien in de spot. Topband, leuke avond.
Mooie gelegenheid, die perfect is ingericht voor optredens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid