facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Spiegel, mode voor weelderige vrouwen

Info

Mode voor weelderige vrouwen vanaf maat 42.

Geschiedenis

Merken: Yoek, Mat, Studio, Gozzip, Emily, Stark, Ascari, Aprico, Siempre Piu, Chalou, Adelina, Pamela Mann, Choice, Zhenzi, Crizpy, Ophilia, Alembika, Maxima, Angel Circle, Rimini, Verpass, e.a.



"Mode voor weelderige vrouwen vanaf maat 42, curiosa, sieraden, accessoires en heel veel gezelligheid. Van harte welkom!"
Adres: Dorpstraat 99, 6661EJ Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0614229395
Stad: Elst
Route: Dorpstraat 99
Postcode: 6661EJ



op zoek naar gerelateerd: Dameskleding Elst, Winkel Elst kleding, Veenendaal grote maten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gino Fashion Gino Fashion 63 meter Mooie winkel voor mannen! Veel merken en prima service.
Jewelz & More Jewelz & More 77 meter Super leuke winkel voor jong en oud! Altijd als eerste, de laatste trends, zowel kled...
A'LIEK vrouwen Elst A'LIEK vrouwen Elst 100 meter A'LIEK vrouwen Damesmode ELST. SUMMUM, DRYKORN, KYRA & KO, PENN & INK, NO MAN’S LAND,...
Off Side Off Side 2 km Mooie kleding. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Recensies
Prachtig winkel voor dames met een maatje meer. Zeker de moeite waard om bij de spiegel een kijkje te nemen. Rona de eigenaresse is zeer deskundig en heeft altijd de koffie klaar staan. Klanten komen vanuit het het hele land om bij de spiegel kleding te kopen!!! Helaas kan ik niet meer bij de spiegel terecht want de maten gaan vanaf maat 42 en groter en inmiddels ben ik zoveel afgevallen dat ik de kleding niet meer pas. De spiegel heeft voor ieder wat wils van standaard tot extravagant en van die laatste was ik fan. Ik zou zeggen ga een kijkje nemen geheid dat je wel wat vindt en met kleding naar huis gaat.
Ruime winkel, grote pashokjes en ik scoorde een fijne legging voor een redelijke prijs. Hier koop je kleding in een maat meer.
Vrouwvriendelijke winkel, moderne keus aan mode voor de vrouw die weet wat ze wilt.
Leuke aparte kleding een leuk ingerichte winkel. Vriendelijk personeel je krijgt een kopje koffie of thee.
Prachtige plussize modewinkel met geweldige collectie! Een kopje koffie staat altijd voor u klaar! De winkel waar je je thuis voelt !
Fijne winkel attente medewerkster op vrijdag. Kopje koffie. Voldoende ruimte om zelf te ontdekken wat er is. Aanbod om te helpen indien gewenst. Fijne parkeerplaats in de buurt.
Superleuke winkel met mooie kleding en gezellige dames waar je door geholpen wordt. Een lekker kopje koffie en een fijne sfeer!
Prachtige winkel, mooie kleding en leuke eigenaresse. Van duur naar gewoon qua prijs.
Prachtige winkel met een zeer mooie collectie van alle top merken voor de curvy vrouw.
Mooie mode en fijne medewerkster
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid