facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Speuldries

De Speuldries
Adres: Rembrandt van Rijnstraat 5, 5753 BE Deurne, Nederland
Telefoonnummer: 06 21304824
Staat: Noord-Brabant
District: Deurne
Stad: Deurne
Route: Rembrandt van Rijnstraat
Huisnummer: 5
Postcode: 5753 BE


Openingstijden

maandag: 10:00–17:30
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 13:30–17:00
zondag: 11:00–17:00

Recensies
Erg mooie speeltuin voor ieder wat wils. Netjes onderhouden en redelijk overzichtelijk. Met mooi weer kunnen de kleintjes lekker met water en zand kliederen.
Een mooie, kleine speeltuin, voor kleine kleuters/ peuters met leuke speeltoestellen!nDaarnaast nog een voetbalveldje en het kan niet op!
Erg leuke buitenspeelplaats. Leuk voor kinderen tot een jaar 12.
Ruim speel plezier voor tot 10 jaar oud. In de zomer spelen met water en zand. Welk kind wil dat nu niet.nOf met z'n alle op de grote familie schommel. nVan schommel, trampoline tot glijbaan.nEn super stoer van de kabelbaan.nIdeale locatie om met jonge kinderen een kinderfeestje door te brengen.nHet is overzichtelijk opgezet en niet al te groot.nDe speuldries vraagt geen entree. En wordt volledig verzorgd door vrijwilligers.nDe speuldries blijft bestaan en onderhouden door uw giften. Dus wees gul en hou dit fantastische initatief mee in stand.nDe speuldries opent na het weekend van Pasen en sluit na de herfstvakantie. Voor de actuele openingstijden zie Facebook of Google speuldries.nEr is tegen betaling eten en drinken te verkrijgen. Eigen drink en eetwaren zijn ook toegestaan.
Fijne overzichtelijke speeltuin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid