facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Speelfabriek In Maasbree

Adres: Venloseweg 25 5993 PH, 5993AN Maasbree
Telefoonnummer: 077-4651889
Stad: Maasbree
Route: Venloseweg 25 5993 PH
Postcode: 5993AN


Recensies
Geweldige instelling, veel zorg, aandacht en vriendelijkheid voor de cliënten. Prachtig gebouw.
Mooi gebouw,vrienden bezocht,mooie tuin.
We zijn gaan kijken het was mooi goede begeleiding
Kleinschalige binnenspeeltuin. Ideaal voor kinderen van ongeveer 2 tot 6 jaar. Overzichtelijk en erg betaalbaar. Na betaling voor eerste kopje/glas krijg je onbeperkt ranja, thee en koffie. Ook een lunchkaart aanwezig. o.a. Frietjes, pannenkoeken, poffertjes en broodje gezond en kleine versnaperingen. Ook een erg leuke locatie om een brunch/feestje te organiseren met familie.
Hier is super voor ouderen die even tussen andere lotgenoten mogen vertoeven en met een superteam activiteiten kunnen doen Bovendien zorgt dat fantastische team dat de mantelzorgers even wat lucht kunnen vinden. Bovendien ,wat geweldig, zelfs nu in deze vreselijke coronacrisis denken ze aan hun cliënten en bezorgen ze een mooi bloemstuk voor deze mensen.Zij toveren op deze manier een lach op het gezicht van hun cliënten. Bedankt lief team, Emile Smeets en Christien Driessen.
Een dagbesteding zoals Atelier de Fabriek kom je nergens tegen! Men kan altijd kiezen uit zeer diverse activiteiten zoals creatief keramiek, vilt, schilderen, tekenen, mozaiek, 'pimpen' van oude spullen etc, theater, gesprek, spel, muziek, welness, koken/bakken. Hierbij wordt juist uitgegaan van de mogelijkheden, niet van de beperkingen. Zeer positieve warme sfeer en omgeving!
Familiedag hier gehouden, locatie is hier perfect voor. Daarnaast was het eten en drinken zeer goed. Personeel was tevens zeer vriendelijk!! Al met al waren wij zeer tevreden.
Mooi verbouwde fabriek tot professioneel verzorgingshuis met professionele verzorgers. Ziet er allemaal zee netjes uit.
Ideaal voor de wat kleinere kinderen van één jaar tot een jaar of 5, kleine overzichtelijke binnenspeeltuin.
Bijzonder leuke, kleinschalige binnenspeeltuin in een voormalige fabriek. Leuke formule voor entree en consumpties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid