facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sparerib Piraat

De Sparerib Piraat
Adres: Hoofdweg 26 , Mijdrecht 3641 PS, NL
Telefoonnummer: 06 11283568
Stad: Mijdrecht
Route: Hoofdweg 26
Postcode: 3641 PS


Openingstijden

Maandag: 15:00-21:00
Dinsdag: 15:00-21:00
Woensdag: 15:00-21:00
Donderdag: 15:00-21:00
Vrijdag: 15:00-21:00
Zaterdag: 15:00-21:00
Zondag: 15:00-21:00

Recensies
Heerlijk gegeten! Ook royale hoeveelheden en betaalbaar. Gerechten worden zonder peper geleverd, maar je kan peper aanvinken als je besteld.Eten: 5/5
2 dikke Surinaamse loempia's besteld met kip. Moest wat rommel erbij bestellen om het minimum bestelbedrag te halen, dus Mongu mongu aardbij toegevoegd. Wie heeft het geniale idee gehad om stukjes guillotine in limonade te doen?!?!?! De loempia’s waren flink gevuld, je moet ze zelf bouwen maar de onderdelen waren van grote porties. Moet toegeven dat ik het niet op kreeg. Was er ook lekker vlot. Ja verder gewoon prima.
Ik bestel hier niet meer. Het is al geen geweldige roti zoals hindoestanen t maken en de prijs-kwaliteit klopt niet. Te duur voor wat 't is. Het fooipotje op t eten kan echt niet. Het lijkt wel bedelen. Je raakt zo jullie klanten kwijt. Zonde toch.
Wederom brak van de drank en druks op de zondag. Tijd voor een goede portie bruin, vettig en zoutig eten. Buik is rond en kan weer me bed in om verder te knuffelen en vroeten. Plug set van 3 for him and her ligt al klaar. Die pannenkoeken vreten wel lastig. Hele tafel is een pleuris zooi zie foto, 3m was van gisteren.
Bezorger tevens eigenaar hondsbrutaal, wilt niet bezorgen omdat het regent. Belt hierover op dat hij GEEN ZIN heeft waarop wij ook nog eens worden verrot gescholden, omdat wij geen begrip kunnen tonen voor zijn GEEN ZIN, OMDAT HET REGENT.
Heerlijke rotti kip besteld! Prima portie en klaar terwijl je wacht!Eten: 4/5
Vandaag voor het eerst besteld maar wat was het héérlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke service en goed eten. Wij zijn om...Eten: 5/5
Heerlijk genieten, roti kip speciaal en Bami rames ,er is nog wat over morgen ook genieten,
Al een paar keer roti gehaald en was best goed. Echter afgelopen zaterdag opnieuw roti kip gehaald, maar vanaf zondagochtend lekker drie dagen aan de race..... Op zich ook niet verkeerd, maar in drie dagen vijf kilo afvallen omdat je een salmonella vergiftigingetje oploopt door een restaurant, is niet fijn. Is de laatste keer geweest! Zal Rob Geus eens vragen daar langs te gaan, bah.
Veel èn héérlijk eten! Goede serviceEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid