facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Souburghse Molen

De Souburghse Molen

Info

De Souburghse Molen in een watermolen uit het jaar 1860, deze molen was lang in slechte staat maar wordt nu gerestaureerd. Op deze pagina zullen diverse nieuwtjes over de restauratie regelmatig verschijnen.

Adres: Kortland 57, 2954 LC Alblasserdam
Stad: Alblasserdam
Route: Kortland 57
Postcode: 2954 LC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Moet nog wel even aan gewerkt worden maar we doen ons best
Een in 1860 geplaatste molen die in 2020 is gerestaureerd. Bij de ingang staat een onopvallend bordje dat bezoek welkom is, mits de molenaar aanwezig is. Dat was deze, werden vriendelijk met een handgezet kopje koffie en pakjes drinken voor de kinderen. Nog niet alles in de molen is volledig ingericht, maar desondanks konden we alles bekijken tot in de kap toe. Erg leuk ontvangst!
Mooie plek om koffie met appelgebak te nemenBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Prachtig herstelde molen is een bezoek zeker waard.
Vertaald door Google Je moet zoveel top gerestaureerde molens bij elkaar zien. Origineel So viele Topp restaurierte Mühlen an einen Ort muss man gesehen haben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid