facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Soep Bar

Adres: Nieuwendijk 52 , Vlissingen 4381 BX, NL
Telefoonnummer: 0118 578 328
Stad: Vlissingen
Route: Nieuwendijk 52
Postcode: 4381 BX


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-19:30
Woensdag: 11:30-19:30
Donderdag: 11:30-19:30
Vrijdag: 11:30-19:30
Zaterdag: 11:30-19:30
Zondag: 11:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: de soepbar amsterdam, soepbar opstarten, de soepbar vlissingen
Recensies
Smakelijk eten voor een leuk prijsje. Mooie locatie en goede sfeer.
Super vriendelijk ontvangst, leuk ingericht en keuze uit drie steeds wisselende vers gemaakte heerlijke soepen. Komt met lekker vers brood en kan tegen betaling aangevuld worden met verschillende tosti's! Aanrader, wij gaan zeker terug.
Ik ben hier met het gezin naartoe geweest en het is me zeer goed bevallen. Je zit voor een klein bedrag goed te eten. Je kan tijdens de zomermaanden lekker op het terras zitten met een leuk uitzicht. De bediening is erg vriendelijk en we hadden onze bestellingen snel op tafel. De proeverij is aan te bevelen.
Via de app "To Good to go" heb ik een maaltijd gekocht bij de Soepbar. Ik heb heerlijke miso soep en een vegetarische pindasoep gekregen, plus 2 broodjes en bananenbrood. Dank jullie wel. Op deze manier ben ik graag "held" om niets weg te laten gooien.
De bediening was top en ontzettend gastvrij. Een bijzondere mooie en gezellige locatie en.......ik heb 2 verschillende soepen gegeten en het was zalig dus zeker voor herhaling vatbaar. Stephanie en Karim ontzettend veel succes en tot de volgende keer. Groetjes Tamara Kortman
Stephanie is de uiterst vriendelijke gastvrouw van de eerste soepbar in Zeeland, een leuk concept dat het vooral in België goed doet en nu naar Vlissingen Is overgewaaid. Elke dag 3 verschillende verse soepen waarvan er altijd wel 1 vegan en 1 met vlees is, en een lekker stuk brood erbij. Voor € 4,75 zit ik al vol maar voor de grote eters is er ook nog een € 6 bord of een proeverij van alle 3 de soepjes of zelfs een Soepplus-arrangement! Ook apart om eens te proberen: de Duitse frisdranken van Fritz!
Voelt als thuiskomen.. Gastvrouw super, met echt aandacht voor je. Elke soep die ik daar eet is heerlijk, maar ook op de andere gerechtjes is niets aan te merken! Alles lekker en flinke porties.. Tot snel weer!
Heerlijk soep met brood gegeten met een mooi uitzicht op de jachthaven. Leuk idee proeverij van 3 soepen. Ook zijn er aparte non-alcoholische drankjes te krijgen. Goede koffie van illy. De bediening is vriendelijk. Voor weinig geld heb je een volle buik. Het lijkt me een prima plek voor studenten
Onwijs leuk restaurantje! Het eten is heerlijk en voor een prima prijs, de bediening uiterst vriendelijk en met lekker weer is het genieten met rustig uitzicht op de haven. Ik heb er werkelijk niets op aan te merken
Lekkere soep en broodjes. Goede kwaliteit en veel keus! Grote plus voor de vegan optie op het menu! Mooie locatie en gezellige inrichting! Zeker eens een soepje gaan eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid