facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Snuisterije

De Snuisterije

Info

Een hippe speelgoedwinkel. We voeren o.a. de merken HABA, TOPMODEL, DJECO,JANOD, SCHLEICH,LILLIFEE. Groot assortiment hout speelgoed. Verjaardagsmandjes.

Geschiedenis

De snuisterije is een leuke kindercadeauwinkel in Ijsselstein. Naast een groot assortiment hout speelgoed voeren wij ook de merken Schleich, Haba, Topmodel, Djeco, Janod en PT. Als je binnenkort jarig bent is het mogelijk om een verjaardagsmandje neer te zetten. Jij als jarige zoekt je eigen cadeaus uit, plaats ze in je eigen mandje en geef het door aan al je vriendinnen en vriendjes. Zo krijg je altijd wat je wilt!

Adres: Kerkstraat 26, 3401 CN IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6871199
Stad: IJsselstein
Route: Kerkstraat 26
Postcode: 3401 CN



op zoek naar gerelateerd: Winkels IJsselstein, Intertoys, Speelgoedwinkel Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intertoys IJsselstein Intertoys IJsselstein 125 meter Leuke Bart Smit die vooral meer op kindere van Ouders met startend gezin hebben. Pers...
Tof IJsselstein Tof IJsselstein 141 meter Ik vond het eerder een leukere winkel. Ik heb nu niet echt meer het idee dat het asso...
Papiergoed Papiergoed 143 meter Papiergoed ontwerpt duurzaam speelgoed, posters en kaarten, die de fantasie en creati...
URSee creations URSee creations 502 meter Geboortekaartjes laten maken op boomschijven. Heel mooi geworden. Goede en duidelijke...
Trendyhangers Medaillehangers Trendyhangers Medaillehangers 2 km MEDAILLEHANGERS Geef je sport medailles de plek die ze verdienen!
Recensies
Hele aardige medewerkers zeer behulpzaam leuke winkel. Alleen vind ik de prijzen voor sommige cadeautje zeer overprijst.€10 voor een kleurboek is echt te veel. Het is de enige speelgoed winkel in IJsselstein dus je heb niet echt veel keuze om ergens anders een cadeau te kopen. Zelf vind ik het niet erg om iets meer uit te geven in goed speelgoed zoals merken als Lego, maar voor soort gelijke producten die ik ook bij de action kan kopen vond ik de prijzen iets overdreven voor wat het werkelijk is.
Ik heb wat steentjes en uiltje van hout en foam mee genomen. Wat een leuk winkeltje. Veel in het assortiment. Leuk speelgoed.
De Snuisterije is een begrip in IJsselstein! Een authentiek speelgoedwinkeltje met een breed assortiment maar toch knus en kneuterig. De service is geweldig, de eigenaresse en alle medewerkers zijn zó vriendelijk en hartelijk en denken altijd met je mee voor een passend cadeau! Alles wordt leuk ingepakt en het is ook mogelijk om een cadeaumand te vullen bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. Ideaal! Snuffelen bij de Snuisterije, het leukste wat er is voor kind én ouder! Een winkeltje om te koesteren!
Erg leuke speelgoedwinkel in het centrum van Ijsselstein. Voor elk kind wat wils. Ideaal voor kinderen om er een mandje voor hun kinderfeestje neer te zetten. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
De leukste speelgoedwinkel die ik ken. Super veel soorten speelgoed voor de kleinste tot grotere kinderen. Hele fijne en geïnteresseerde hulp in de winkel. Kids kunnen een mandje klaarzetten met kadootjes die ze zelf uitzoeken. Dan kan iedereen die naar hun kinderfeestje gaat daar iets uitzoeken: makkelijk en altijd een succes.
Leuk speelgoed winkel. Redelijke prijzen. Vriendelijke behandeling. Hier heb ik een poppenhuis voor mijn kleindochter gekocht. Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor de kinderen dan is deze winkel een echte aanrader.
Hele mooie speelgoedwinkel met leuke en originele cadeautjes in allerlei prijsklassen.
Leuke speelgoed winkel met zeer veel variatie unieke speelgoed mogelijkheden
Leuke nieuwe winkel met heel veel, betaalbare cadeaus.
Leuke winkel, vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid