facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De snoeshaen

De snoeshaen

Info

Bar - bistro - gintoneria



"Cafe, restaurant, gintoneria"
Adres: Keizerstraat 97, 2584 bc Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0707622876
Stad: Scheveningen
Route: Keizerstraat 97
Postcode: 2584 bc


Recensies
Erg gezellige bar, met hele lekkere gin tonics en heerlijk eten!
Altijd feest om er te zijn. Heerlijke drankjes, uitgebreide borrelkaart en een patatje stoof om je vingers bij af te likken. Sfeer en bediening altijd goed!
Leuk kroegje, lekker knus ouderwets aan de bar hangen. Vriendelijk personeel dat je echt het gevoel geeft dat je welkom bent. Verder veel verschillende speciaalbieren en lekkere hapjes. Toptentje!
Erg vriendelijk personeel, heel lekker gegeten en prima drankjes
gezelligste cafe uit de keizerstraat!
Goed eten en bier gezellige bediening goede plek om naar toe te gaan
Heerlijk eten met voor ieder wat wils, geweldige keuze aan drankjes Gintoneria, duh! en gezellige mensen achter de bar. Gegarandeerd een top avond!
Super friet. Veel keuze, uiteindelijk de jalapeño cheezy genomen, muy bueno, om in de juiste taal te blijven. Kom terug voor de andere dirty fries.
Fijne buurtkroeg met lekker eten
Een super gezellige locatie! Aan iedereen aan te raden om lekker te borrelen of/en lekker iets te eten. Het eten was heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid