facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Snoeperij/Het Kabinet

De Snoeperij/Het Kabinet

Info

Koffie en theehuis, Afternoon Tea ( High Tea), catering koud buffet, taarten workshops,
kinderfeestjes en heel veel snoep.

Adres: Straatdijk 2, 3247BZ Dirksland
Telefoonnummer: 0031630257099
moc.liamg@tflednavkjidneneorg
Stad: Dirksland
Route: Straatdijk 2
Postcode: 3247BZ



op zoek naar gerelateerd: bed en breakfast de snoeperij, de snoeperij te dirksland, straatdijk 2 dirksland, high tea goeree overflakkee, de snoeperij, straatdijk, dirksland, b&b goeree overflakkee, erica groenendijk dirksland, snoeperij dirksland kinderfeestje
Recensies
Wat een schattig plekje om te overnachten! Een heel oud huis van 600 jaar met vier kamers. Allemaal gedecoreerd met vintage behangen en spullen. Alles heel schoon. Ontbijt is fenomenaal, heel rijk en vers. Eigenaresse is heel vriendelijk en behulpzaam. Bedankt!
Bijzondere manier van zaken doen. Een reservering accepteren, zeer onvriendelijk reageren als mijn vrouw een vraag stelt en als mijn vrouw daar iets van zegt, wordt ons te kennen gegeven dat we niet meer welkom zijn. We dienen zelf te annuleren om ons geld terug te krijgen. Maar deze geweldig vriendelijke dame betaalt helemaal niets terug, behalve de belastingen. Als je belt hangt ze op en op elke andere manieren kan ze alleen reageren op een botte, negatieve manier, zonder bereidheid het probleem tot een oplossing te laten komen. Overigens, 1 ster is al gewoon te veel.
Een klein, knus hotel met heel veel sfeer, een echte aanrader. Kamers: Mooie kleine knusse kamers, Eten en drinken: Ontbeten in de snoeperij, wij vonden het geweldig
Ik heb hier meerdere malen heerlijke lekkernij gehaald, niks mis mee! Maar de gastvrouw is helaas erg onvoorspelbaar. Wat een ONVRIENDELIJK, ASOCIAAL en AGRESSIEF mens. Wat nog eens discrimineert EN daarna slachtoffer speelt. Mensen met tattoos zijn NIET welkom, deze vind zij asociaal en hebben geen recht van spreken. Ook vind het personeel het nodig om met eigendommen van andere te gooien wanneer deze in “haar” weg staan voor mijn garage. Dit heb ik ter lijve ondervonden zonder duidelijke aanleiding dus personeel is nog onvoorspelbaar ook. Als je daar wat van wil zeggen wordt je door haar & haar moeder belaagd voordat je kan vragen wat er aan de hand is! Zelf heb ik altijd in Rotterdam-zuid gewoond maar zelfs daar zijn de mensen sociaal vaardiger. Zelf open ik een tatoeage atelier 3 deuren verder waar ik veel met internationale artiesten werk, ik had het leuk gevonden om als ondernemers in dezelfde straat, andere ondernemers te kunnen steunen in deze tijden. Helaas laat mevrouw haar bitterheid te baas, erg jammer!! Omdat ik nog maar net in HAAR straat woon heb ik blijkbaar ook nog eens geen rechten hier. Geen fijn mens en het lijkt me een nachtmerrie daar geld te moeten spenderen.
We zijn net terug en aan t uitbuiken van een middagje high teaen. Het was geweldig, goed alles vers gemaakt. Ook al is het iets duurder geworden wat nu niet het is het dubbel en dwars waard.
Wat een heerlijke Engelse sfeer; van theekopjes naar behang! Ontbijt is gebaseerd op vraag, waardoor er zo min mogelijk verspilling is. Alles is vers. Kamers, badkamer en toiletten zijn schoon. Sanitair wordt gedeeld met 4 kamers. Kamers zijn wat gehorig en parkeren kan niet bij de locatie, wel in de buurt. Dit B&B is echt een aanrader!
Na veel goede berichten van vrienden / familie hier een afhaal high tea besteld. Helaas waren onze ervaringen niet zo goed. Allereerst konden wij onze bestelling pas anderhalf uur later ophalen omdat er een dubbele boeking zou zijn, dit kan natuurlijk gebeuren, maar met een gepland feestje, niet ideaal. Wij vonden de uiteindelijk ontvangen hapjes enorm tegenvallen en enkele zelfs echt niet lekker. Ook de thee behorende bij de high tea ontbrak. Een familielid heeft contact opgenomen met deze partij om onze ervaringen te delen. Hierop werd ze op een heel onvriendelijke manier te woord gestaan, alles werd tegengesproken. Zo zouden andere gasten het wel lekker vinden en de thee zijn we zelf vergeten mee te nemen. Tot slot werd nog aangegeven dat we niet meer welkom zijn en dat we maar kant en klaar hapjes moeten bestellen bij Sligro. Wat een verschrikkelijk slechte onsportieve reactie. We zullen er zeker niet om treuren dat we hier niet welkom meer zijn.
Onlangs heerlijk overnacht in deze heel leuke en sfeervol aangeklede B&B. De WiFi was misschien een beetje traag maar de thee, stapel boeken en de sfeer van het dorp maakte dat weer meer dan goed. Al met al een aanrader!
Heel gastvrij ontvangen, mooie en bijzondere plaats voor een overnachting.Kamers: 5/5
Heerlijke high tea gehad! Alles vers gemaakt, genoeg keuze, onbeperkt thee naar keuze. Alles wat wat over is mag je zelf in bakjes doen en meenemen naar huis! Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid