facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Snackbar Lunchanddinner

De Snackbar Lunchanddinner

Info

De Snackbar lunch and dinner

Geschiedenis

De Snackbar lunch and dinner is een moderne cafetaria die zich continu bezig houd met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van food. Sfeer, beleving en gastvrijheid zijn punten die hoog op het lijstje staan. De Snackbar lunch and dinner streeft altijd voor de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Tijdens de lunch kunt u heerlijk genieten van ambachtelijke producten met een explosie aan natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan gezonde, smaakvolle en voedzame gerechten die wij met passie voor u bereiden.

Iedere maand serveren wij een twee gangen lunch menu. Deze word samengesteld uit dagverse producten en seizoensspecialiteiten!

De “zakenlunch” van De Snackbar lunch and dinner past perfect op de tafel van een vergaderruimte, een bedrijfskantine of gewoon bij u thuis. Door de geweldige presentatie is het een kunstwerk waar uw gasten maar moeilijk van af kunnen blijven. Voor ieder smeren wij een evenwichtig, gezond en vezelrijk broodje met daarbij een halve sandwichpunt van tramezzino brood.

Door gebruik te maken van front cooking kunt u bij ons puur genieten van topkwaliteit pasta en wokgerechten. Met deze schitterende plek in de zaak ervaart u de ultieme versbeleving en ziet u met eigen ogen wat een medewerker van ons team ter plekke bereid.

Laat jezelf eens verrassen en neem het drie gangen surprise menu. Iedere maand wordt het surprise menu vernieuwd met verse producten die horen bij het betreffende seizoen.

Koffie is een enorm populair product dat op diverse momenten van de dag genuttigd wordt. Even lekker bijkletsen met een bijzondere kop koffie van vers gemalen koffiebonen met een ovenvers stukje appelgebak is voor ieder een feest. Als je iets te vieren hebt, dan is het misschien wel lekker om een koffie speciaal of latte macchiato te nemen.
Bepaal zelf hoe lekker jouw ijsbeker eruit komt te zien. De basis hiervoor is ons heerlijk romig softijs, dat tevens glutenvrij is. Vervolgens maak je een keuze uit diverse toppings en vers fruit. Voor het geval je niet kunt kiezen hebben wij al wat ijsbekers voor u samengesteld. Daarnaast kun je ook kiezen voor een sundae ijsje of één van onze milkshakes die bereid zijn met verse melk.

Adres: Helmondseweg 65, 5751 GB Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493 399024
Stad: Deurne
Route: Helmondseweg 65
Postcode: 5751 GB


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 20:00
Woensdag: 11:30 - 20:00
Donderdag: 11:30 - 20:00
Vrijdag: 11:30 - 20:00
Zaterdag: 11:30 - 20:00
Zondag: 11:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Frietzaak Deurne open, Cafetaria De Snackbar, Snackbar menulijst, Snackbar snacks, Snackbar broodjes, Openingstijden Snackbar, Snackbar Musselkanaal, Lunch Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaria Stationneke Deurne Restaria Stationneke Deurne 568 meter Anderhalf uur nodig om een frietje mayo te bezorgen pfff. 4 x gebeld maar geen 0 keer...
Daily Deurne Daily Deurne 702 meter Leuke zaak waar je wat kunt drinken en eten. Vriendelijke mensen waar je een praatje ...
Bufkes Deurne Bufkes Deurne 790 meter Vriendelijke en kundige bediening, prima concept, lekker eten en een leuke tent. Ik g...
Broodjes enzo Broodjes enzo 1 km Normaal altijd hele lekkere broodjes en goede service maar vandaag viel het tegen! Ik...
Bakker Ron Bakker Ron 2 km Erg Vriendelijk personeel. Mooie aanbieding brood op dinsdag. Verkopen ook nog belegd...
Cafetaria 't Viaduct Cafetaria 't Viaduct 2 km Heerlijk gegeten Boerenfriet met gebakken groente en spekjes Echt een aanrader en nat...
Cafetaria 't Tweespan Cafetaria 't Tweespan 2 km Broodje kip kebab gehaald. Broodje was doordrenkt met vet en tussen de kipblokjes zat...
Recensies
Een uitstekend diner besteld. Op tijd compleet verzorgd en bezorgd. Aanrader!
Gehaktbal "speciaal" zat zo goed als geen mayo en curry op. Daarom 1 ster omdat een halve ster helaas niet mogelijk is.
Ik kom hier zelden. Op weg naar Jan Linders loop ik hier wel vaak voorbij. Dan ruik je wel behoorlijk die frietlucht hier. Enfin ... Google vraagt me of ik n beoordeling wil geven. Dit is m.
Niet alleen friet en snacks hier.... Veel andere lekkere dingen zoals vlees menu's, pasta's, broodjes en nog veel meer. Keuze uit dikke of dunne friet is ook vrij uniek! Lekker!
Ik heb nog nooit zo een lekkere kipburger kukeleku meester burger gehad
Vandaag heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel! Echt een aanrader. Het bestellen met de qr-code ook super handig en snel. In 1 woord geweldig, ga zo door team!!!
Super lekker eten en geweldige service! Ik had niet gelezen dat er bacon bij de friet zat en ben vegetariër. Ik kreeg zonder extra betaling in no time een nieuwe! Klasse van het personeel, zeker een aanrader.
Goede Snackbar maar dan net even iets anders je kunt er ook wokgerechten bestellen. Aan tafel met een app bestellen en binnen 10min je eten voor je neus. Super handig en super snel.
Geen prijslijst op de kaart kan niet Salades zijn heerlijk.
Lekker en snel, net dat beetje beter dan een cafetaria.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid