facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smuiger

De Smuiger

Info

Brasserie de Smuiger een Internationale keuken met veel seizoen producten.
Een spannend duet tussen de klassiek Franse en oosterse keuken.

Geschiedenis

Via onze facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Brasserie De Smuiger.

Onze taak

Het bieden van een goede maaltijd waarbij de nadruk ligt op sfeer, kwaliteit en seizoensgebonden gerechten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Adres: Lagedijk 7 - 9 , Zaandijk 1544 BA, NL
Telefoonnummer: 075 621 2340
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 7 - 9
Postcode: 1544 BA


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: de smuiger iens, de swarte walvis, smuiger betekenis, de hoop zaandijk, restaurant zaandijk, de toog, wat is een smuiger, restaurant koog aan de zaan
Recensies
Heerlijk eten, goede menukaart, leuke bediening, kortom de moeite waard.
Prima plek om te bezoeken als je bij de zaanse schans vandaan komt even bijkomen van de drukte. ..vriendelijke bediening en lekkere appeltaart met aardbei
Eenn erg goed restaurant. Heerlijke gerechten voor een redelijke prijs. Voor 2 personen 2 gangen met wijn moet je rekenen op 40 euro pp. Bediening is zeer vriendelijk en gekwalificeerd. Restaurant is gevestigd in een pand uit de 17e eeuw. Voorheen een slagerij en slachthuis. Diverse oude ornamenten aanwezig. Zeker een aanrader voor wie 40 euro geen probleem is.
Als vaste klant van De Smuiger was het een grote verrassing dat het restaurant was overgenomen. Ook onze reservering was niet door gekomen. Dat kan bij de overname mis zijn gegaan. De menu kaart was zodanig gewijzigd dat sommige keuzes niet meer mogelijk waren. De gekozen menu met vis was wel oké gezien de prijs mag je meer verwachten. Het andere menu met wild was rond uit slecht. In ieder geval niet vers. Het ergste is dat er van uit de keuken geen excuses werd gemaakt. zo van reken maar gewoon af. Helaas voor ons geen smuiger meer.
Voldeed zeker niet aan mijn verwachtingen, gezien de recensies. Het voorgerecht was gedeeltelijk nog koud, hoofdgerecht was een baby portie... En daarbij ook nog een eigenaar die constant aan het drinken was in het restaurant, dit vonden wij niet sjiek tegen over de klanten in het restaurant. Al met al: veel te veel geld uitgegeven voor weinig kwaliteit en kwantiteit....!!
Leuke en gemoedelijke plek, met zeer goed eten. Sinds er nieuwe eigenaren zijn is de locatie minder statig en straalt het meer vriendelijkheid uit. De prijzen zijn wel aan de hoge kant, maar hiervoor krijg je ook echt goed eten en vriendelijke service. Aanrader!
Gelunched...Slechte prijs kwaliteit verhouding...9.50 voor een simpel pistoletje met nauwelijks beleg maar wel grote hompen sla IPV blaadjes. Latte macchiato was een koffie verkeerd. Grote teleurstelling helaas.
Een mooi oud pand met geschiedenis, een gezellige sfeer , aardige mensen, koken op niveau, prachtig geserveerd en een uitstekende bediening! En dan ook nog eens tegenover een mooie molen en nabij de Zaanse Schans!
Goede ervaring, heerlijk eten, fantastische bediening en de chef is allervriendelijkst om even te informeren of alles naar wens was! De prijs is allerzins redelijk, een aanrader!!
Geweldig vers etencomplimenten aan de kok. Ook de open keuken is leuk om te zien. Geweldige bediening en heel sfeervol binnen. We komen zeker terug!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid