facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smallekamp

De Smallekamp

Info

De Smallekamp: walnotenbomen, hazelnoten struiken, kastanjebomen, pecanbomen en veel natuur.
Vragen of een offerte, graag via mail [email protected]

Geschiedenis

Kwekerij van bijzondere vruchtbomen. Walnotenbomen, hazelnotenstruiken, kastanjebomen en pecan.



"Kwekerij, Eetbare bostuin, Nederlandse Collectie Houder Carya en Rustpunt."
Adres: Hardenbrinkweg 24, 8071 SM Nunspeet (gemeente)
Stad: Nunspeet
Route: Hardenbrinkweg 24
Postcode: 8071 SM



op zoek naar gerelateerd: Ton Friesen Nunspeet, Kwekerij Hulshorst, Tuincentrum Nunspeet, Tuinplant Nunspeet, Kaki kwekerij, Voedselbos Nunspeet, De Acht Plagen, Walnotenboom kwekerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVB Veluwe-IJsselstreek VVB Veluwe-IJsselstreek 1 km Mooie en klantvriendelijke organisatie. Zeer prettig en service gericht. Het proberen...
Recensies
Aardige en behulpzame mensen op een prachtig terrein met een enorme hoeveelheid soorten notenbomen. We kregen een rondleiding lang de bomen en de verschillende zitplekken. Geweldig om te zien, ook het enthousiasme wat de werknemers drijft werkt aanstekelijk.
Wat een prachtig bedrijf dit! Zelf meerdere bomen gekocht bij de Smallekamp. Vandaag een prachtige Chiara geplant in mijn voedselbos-tuin. Vorige keer een mooie broadvieuw gehaald en ook staan er nog 2 mini bomen, de Karlik 3 en de mini multiflora 14. Afgelopen keer een mooie rondleiding gehad van Cees over het hele terrein. Een paradijs vol met eetbare bomen en struiken :- Zeker een aanrader. Hier hebben ze verstand van bomen en alles wat daarbij komt kijken.
Spontaan een rondleiding gekregen over het gehele complex. Ik vond het erg leuk, leerzaam en inspirerend. Passie voor het vak, de natuur en gastvrijheid ten top :-. Nogmaals bedankt!
Onze zoon werkt hier zaterdags. Is een supermooi stukje ongerepte natuur in Nunspeet. Mensen aardig en gefocust op goede resultaten van het kweken van notenbomen e.d.
Prachtige locatie! Leuk opgezet met diverse wandelpaden en alle eetbare bomen struiken en planten en niet te vergeten eetbaar hout! Shiitake's en nog veel meer lekkers!
Zeer goed geholpen ook een rondleiding door de tuin daar gehad. Kortom deze kwekerij beveel ik zeer zeker aan daar ga ik zeker nog eens langs.
Vertaald door Google Mooie faciliteit. Het team is erg vriendelijk en bekwaam. De verscheidenheid aan variëteiten uitstekend. Beste notenboomkwekerij van Europa Origineel Wunderschöne Anlage. Das Team ist sehr sympathisch und kompetent. Die Sortenvielfalt überragend. Beste Baumschule für Nussbäume in Europa
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid