facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sloopkamer

De Sloopkamer

Info

NIEUW !!! Alles kort en klein slaan, dat kan bij De Sloopkamer in Brunssum.Entree is €7,50 per persoon, maximaal 2 personen tegelijk. Reserveren via 0625457553.



"Plezier voor iedereen! Paintballen, EscaperRoom, Verfsmijten en Slopen!"
Adres: Horizonstraat 75, Brunssum
Telefoonnummer: +31(0) 625 45 75 53
Stad: Brunssum
Route: Horizonstraat 75



op zoek naar gerelateerd: Sloopkamer Utrecht, Sloopkamer Rotterdam, Sloopkamer Nederland, Sloopkamer nijmegen, Sloopkamer brabant, Sloopkamer Friesland, Sloopkamer Amsterdam, Paintball Limburg indoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FunFactory Parkstad FunFactory Parkstad 0 meter Super leuk de kinderen hebben een mooie middag gehad met hatseflats,een aanrader voor...
T&C Western Stables T&C Western Stables 2 km Mijn zoon rijd er en de eigenaar is een goede vriend
Recensies
Hatseflats verf gooien was super leuk en tof om te doen: resultaat een geslaagd en origineel kinderfeestje! Instructeur Bas was enthousiast en super met de kids. De kinderen rondom 10 jaar, jongens en meisjes vonden het allemaal heel leuk om te doen. Een hele leuke lokatie waar meer mogelijk is; mijn tip neem zeker eens contact op met FunFactory Parkstad om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Hier komen we zeker nog een keer terug, voor de kids.... Of stiekem voor onszelf om een keer een sloopkamer of iets anders te doen. Een echte aanrader!!!
Wat een lol hebben wij gehad. Lekker kliederen. De heren deden het goed uitleggen. Mama mocht meedoen. Overal mocht aan gezeten worden. Lekker frietjes eten daarna en de canvas doeken worden daar gedroogd en ik kan ze na een week ophalen.
Wat een geweldig leuk kinderfeestje hebben we vandaag gehad bij funfactory parkstad. Met 9 kinderen tussen de 6 en 9 jaar gaan "hatseflatsen". Wat is er nu leuker dan met verf mogen gooien en daarbij je eigen schilderij maken. Bas is echt een super leuke gast, die de kids super begeleidt. Kortom een super toffe dag; aldus onze jarige job.
We hebben vandaag de Sloopkamer en Hatseflats gedaan. Met 31 graden buiten was ik bang dat het binnen niet te doen zou zijn. Maar het was prima! Er is een kleedkamer om om te kleden, genoeg beschermende pakken en helmen om uit te kiezen. Daarna zijn we los gegaan in de Sloopkamer, heerlijk! Eerst spullen kiezen uit de voorraadkast en daarna naar de kamer. Sloophamer en ijzeren stang waren mijn favoriet, maar er is genoeg keuze in wapens! Je krijgt het sowieso warm van het slopen en dan is het fijn dat je in de kamer ernaast even kan afkoelen en wat kan drinken. Hatseflats was ook erg leuk, veel keuze in materialen en we kregen een uitgebreide uitleg over de verschillende technieken. Het gebouw is niet mooi te noemen, maar toch netjes op een aparte manier. En het past wel precies bij de sfeer die bereikt moet worden. De host was erg vriendelijk, veel geduld en totaal geen haast. We voelden ons heel welkom. Bedankt voor de leuke dag!
Wauw! Geweldig! Ja het is een heel oud pand maar dat hoort bij deze activiteiten. Wij hebben de sloopkamer bezocht, winkelwagen volladen met wat je wilt slopen pakketten te koop en gaan. Verschillende "wapens" bleutooth verbinding voor eigen muziek, een pauzekamer voor een hapje en drankje. Heerlijke koffie! Supervriendelijk ontvangst.
Leuke paintball locatie! De eigenaar had alles super goed verzorgd, er zijn hier twee dingen belangrijk: fun en veiligheid! Het leuke aan dit terrein is dat het niet een traditioneel open veld is met wat pallets en hooibalen maar echt een binnen en buitenruimte met allerlei spul wat je kan gebruiken in de strijd. Het doet denken aan een goede map in een first person shooter.
Leuke locatie met veel verschillende activiteiten op 1 plek., paintball indoor, geeft een echt call of duty experience. Verder kun je er bijlwerpen, vanalles slopen in een sloopkamer, hatseflatsen verf smijten wat hele aparte schilderijen geeft. En er is een escape room.. Zeer goeie service en het personeel daar is erg bedreven, en professioneel.. Ik kom er heel graag.
Gisteren hebben we gebruik gemaakt van de sloopkamer. Wat een fantastische ervaring! Heerlijk om je energie eruit te werken en niet met de rotzooi zitten. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en de begeleiding was super. Wij komen zeker nog een keer terug, waarschijnlijk in combinatie met een van de andere activiteiten.
Afgelopen zaterdag ben ik met de collega's van SNS Brunssum en SNS Hoensbroek op locatie geweest.... het was boven onze verwachting. De eigenaar Bas Berns heeft ons persoonlijk begeleid met hatseflats en de sloopkamer, zijn manier van uitleg was heel vermakelijk en helder. Wij komen zeker terug als we weer een personeelsuitje plannen....Complimenten!!!
Perfecte ervaring voor mijn eerste keer paintballen. Leuke locatie, goede sfeer en een erg enthousiaste begeleiding door Bas die alles meteen duidelijk maakte. Zeker iets om nog eens te ervaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid