facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Slinerij - Kookstudio

De Slinerij - Kookstudio

Info

De Slinerij Kookstudio - Stiens



"Samen koken en eten verbindt. De Slinerij-kookstudio organiseert inspirerende kookworkshops voor vriendengroepen, teams, families en kinderen. Dat in een gezellig ingerichte kookstudio in het centrum van Stiens. Er zijn vele kookworkshops in een keur aan thema's mogelijk in diverse prijsklassen. Maar ook op maat een menu samenstellen is geen probleem. Gastvrouw Yvonne is flexibel, creatief en meedenkend. Ze staat altijd garant voor een gezellig en inspirerend uitje. Sleutelwoorden zijn: puur, koken, eten, drinken, lachen, gezellig, samen, verbinding, inspiratie, no-nonsense, vrolijkheid, smakelijk, ontspanning, kleinschalig, authentiek, gastvrij, sfeervol, hartelijk, welkom!"
Adres: Langebuorren 28, 9051 BG Stiens
Telefoonnummer: 0683099872
Stad: Stiens
Route: Langebuorren 28
Postcode: 9051 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jerry van Amerongen Makelaardij Jerry van Amerongen Makelaardij 14 meter Makelaardij
Gewoon Jelle Gewoon Jelle 1 km Gewoon Jelle, grafisch ontwerp
Gardenrobots.nl Gardenrobots.nl 1 km Zeer deskundig
Recensies
Gekookt met/voor 8 personen. Van te voren gekozen welk menu. Er was voldoende van te voren klaargemaakt zodat alles mooi op tijd klaar was. Vlees en groentegerechten. Gezellig, genoeg en lekker eten!
De Slinerij organiseerde het verjaardagsfeestje van mijn dochter. Er waren 9 meiden 11 en 12 jaar en ze hadden veel plezier bij het maken en eten van een heerlijke calzone. Yvonne is een geweldige gastheer en ze is erg geduldig met kinderen. Ze weet hoe ze met ze moet omgaan en ze leert ze ook op te ruimen nadat ze een puinhoop hebben gemaakt in de keuken : Ik raad De Slinerij aan voor elke speciale en leuke gelegenheid die je met vrienden wilt vieren en voor unieke verjaardagsfeestjes.
Fantastisch avond gehad. Met zijn achten gekookt en daarna gezellig gegeten. Yvonne had het perfect voor elkaar.Aanrader!!!!
De Italiaanse gang was heerlijk... Uiteraard zelf bereid , maar goed begeleid. Mooie, nette keukens en een gezellige nazit!
Vertaald door Google We hebben hier een kookworkshop gedaan, het was heerlijk en erg leuk. De eigenaar legde alles heel goed uit en had alle ingrediënten en materialen klaarliggen zodat we gelijk konden beginnen. Zou dit zeker nog een keer doen! Origineel We did a cooking workshop here, it was delicious and a lot of fun. The owner explained everything very well and had all the ingredients and materials prepared so that we could start right away. Would definitely do this again!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid