facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Slaapmaker

De Slaapmaker

Info

de Slaapmaker

Geschiedenis

Wij bieden u een ruime keuze uit de beste slaapsystemen.Wij kijken samen met u naar het het slaapsysteem wat het best u past. Buiten het ligcomfort, kunt u bij De Slaapmaker ook terecht om uw droomkamer volledig in te vullen.

Adres: Eemlandweg 13 - A, 1271 KR Huizen
Telefoonnummer: 035 5234567
Stad: Huizen
Route: Eemlandweg 13 - A
Postcode: 1271 KR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Slaapmaker Huizen, Sleepfast, Beddenzaak Huizen, Nill Spring Vasca prijs, Verkooppunten Nill Spring
Recensies
Zeer goed bedrijf. Je kan tegenwoordig op veel plaatsen dekbedden e.d. voor "weinig" krijgen. Maar wil je kwaliteit, vriendelijke behulpzame medewerkers en een goede service, moet je absoluut hier zijn. Ze zijn niet de goedkoopste, maar wij hebben onze complete slaapkamer qua slaapbenodigdheden hier gekocht en zijn er ontzettend blij mee! Dat zegt genoeg denk ik...
Reeds enige tijd geleden een Carpe Diem, Harmano gekocht. Alvorens meerdere beddenzaken bezocht maar de Slaapmaker is echt de specialist. Denkt mee adviseert goed waarbij de keuze reuze is. Service is niet goed maar grandioos denkt in de overtreffende trap met je mee. Wanneer plaatsen / leveren een bruikleen bed benodigd? Kussen wat uitgetest mag worden tot de juiste middels wisselbeurt. Zeer klantvriendelijk en servicegericht. De prijzen zijn in verhoudingen met andere zaken zeer aantrekkelijk. Enige nadeel ga je op vakantie, een hotel of slaap je elders je eigen bed is nergens meer zo lekker als thuis.
In mijn zoektocht naar een nieuw hoofdkussen bij de Slaapmaker terecht gekomen. Ontzettend vriendelijk geholpen, nu met het eerste kussen op proef naar huis om uit te proberen. En ik mag zo vaak ruilen als ik maar wil. Volgens mij gaat dat wel goed komen met de ruim 100 kussens die zij hebben.
Hele goede zaak! We zijn in alle rust en uitgebreid geadviseerd en we hebben er een heerlijk bed gekocht. We zijn er heel tevreden mee en slapen er geweldig op. En dat was heel spannend, een nieuw bed kopen doe je immers niet zo vaak. Daarom was het advies en de rust zo fijn, en dat er echt alle tijd was. De hoofdkussenservice is fantastisch, we mochten zo vaak als we wilden wisselen en weer een ander kussen proberen, tot we de fijnste hadden gevonden. Ook de monteurs waren hartstikke vriendelijk en deskundig. Wat ons betreft: 10 punten! Super tevreden.
Deskundig vriendelijk en een zeer nette zaak, mooie boxsprings en waterbedden waar ik voor kwam, aanradertje!
Nav een gekocht artikel waarover inmiddels een klacht was ontstaan vandaag naar de winkel gegaan. Met de geboden compromis verliet ik met een tevreden gevoel de winkel. Hier vind je nog de service die je mag verwachten. Dank voor de geboden oplossing!
Ontzettend vriendelijke mensen, een goede service en kennis van zaken! Ik kan alleen maar positief zijn over de producten en diensten die ze leveren. Top!
Een bed gekocht alleen na anderhalf jaar kregen we kuilvorming. Klacht besproken. De Slaapmaker nam de klacht heel serieus en heeft na veel aandringen bij de fabrikant die niet hun verantwoording wilde nemen het voorelkaar gekregen dat wij een nieuwe topper en een nieuw matras hebben gehad. Wat een geweldige service en kwaliteit van de Slaapmaker. Wil je een nieuw bed kopen ga dan naar de Slaapmaker en je wordt super vakkundig geholpen!! Bij hun is de klant echt "Koning"
Zoek je een bed, ga hier dan heen. Deze mensen zijn zeer vakkundig en weten wat service is. Absoluut een aanrader.
Na maanden van uitzoeken, proefliggen, googlen, twijfelen waren we eraan toe om de knoop door te hakken. Het is megaspannend om een nieuw bed te kopen. Het is een prijzige aankoop en eigenlijk blijf je altijd eeuwig twijfelen. Je hebt natuurlijk geen idee wát je koopt totdat je er daadwerkelijk op gaat slapen. Maar goed, ik werd 's nachts steeds vaker wakker van de pijn in mijn bekken. Het matras dat we ooit samen kochten voor een paar honderd euro was op. De kuil kregen we niet meer weg met een topper en regelmatig draaien. Uiteindelijk voor een heerlijke m-line gekozen. In de winkel heb ik nog een uur met een kopje koffie gelegen op één van de bedden om te checken of mijn bekken zeer ging doen. En onze keuze was gemaakt. Het personeel denkt echt zo vreselijk goed met je mee en zijn zo lief. In de laatste keer dat we er waren ging ik met buikpijn van het lachen de deur uit! :- We hebben tijdelijk een leenbed met ons nieuwe matras en wat ligt ie goed. Mijn bekkenpijn is sinds de eerste nacht compleet over!! Zo'n verademing. Ook de mannen van de levering zijn keurig, respectvol en welbespraakt. Chapeau!! Kortom: de hele klantreis verloopt op rolletjes en spiegeltjeglad. Pas als je het zelf meemaakt zo, kom je erachter hoe fijn het eigenlijk is om volledig ontlast te worden in zo'n aankoop. Wij zijn blij! Als je twijfelt: koop zeker hier je bed!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid