facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sionsberg

Adres: Birdaarderstraatweg 70, 9101 DC Dokkum
Telefoonnummer: +31519291234
Stad: Dokkum
Route: Birdaarderstraatweg 70
Postcode: 9101 DC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Artsen Sionsberg Dokkum, Sionsberg Dokkum telefoonnummer, Medisch Centrum de Sionsberg Dokkum, Parkeren Sionsberg Dokkum, Mijn Sionsberg, Cardiologen Sionsberg Dokkum, Sionsberg Dokkum radiologie, Sionsberg Urologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DC Klinieken DC Klinieken 0 meter "Tijd is kostbaar. Wanneer u lang moet wachten op een diagnose of behandeling, l...
Recensies
Hier ben je op de juiste plek als je iets hebt!
Geen volwaardig ziekenhuis meer, maar heb je een specialist nodig, dan ben je hier op een geweldige plek: aardige mensen, vriendelijke ontvangst, geen wachttijden en deskundige artsen en verpleegkundigen. Je gaat er voor je plezier heen. Het is er bovenal gemoedelijk. Een prachtige voorziening!
Prima ziekenhuis en kundig personeel! En voor mij mooi dichtbij
Voormalig ziekenhuis de Sionsberg in Dokkum. Nu gezondheidscentrum met diverse klinieken.
Dit ziekenhuis is een kleintje. Voor operaties zou ik hier niet heengaan, wel kun je hier goed terecht voor onderzoeken en dergelijke.
Waardeloos ziekenhuis, vraag om een simpele kopie van mijn EEG.. krijg ik een cd met een desktop snelkoppeling naar het bestand van de lokale pc van het ziekenhuis.. en dit is nog maar een van de vele dingen die mis gaat in dit ziekenhuis.. nee vermijd dit ziekenhuis!
Ziekenhuis is niet meer van deze tijd. Duurt een uur voordat je aan de beurt bent voor bloedprikken.
haha, ik kom vanuit Feerwerd in Groningen naar Dokkum voor de oogarts. Wachttijd: 1 week. Delfzijl en Winschoten 1 tot 2 maanden of meer en even ver rijden... Assen en Groningen 3 maanden of meer. Ik kom eraan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid