facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De simpele kapster

Info

No nonsense thuis kapster.



"Sinds de kappersopleiding ruim 20 jaar geleden meteen begonnen met aan huis knippen.Dit altijd zo blijven doen o.a. naast andere banen waaronder fotografie, wat ook nog terug te vinden is op deze pagina.Ik doe dit op een simpele, goed betaalbare en laagdrempelige manier waar ook een hoop animo voor is.Dat wil zeggen dat ik enkel en alleen maar knip, datgene waar uiteindelijk de meeste mensen voor naar de kapper gaan.Kleuren, permanenten en wassen doe ik dan ook niet.Vooral gezinnen met kinderen hebben hier veel baat bij zodat je niet met z'n alleen naar de kapper hoeft en op elkaar moet wachten.Dit kan gewoon lekker in eigen omgeving wat zeker voor kleintjes fijn en vertrouwd is.Inmiddels doe ik dit fulltime."
Adres: Zuid-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland, 1722 Langedijk
Telefoonnummer: +31614798906
Stad: Langedijk
Route: Zuid-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland
Postcode: 1722



op zoek naar gerelateerd: Kapper Noord-Scharwoude, Thuiskapper Langedijk, Kapsalon Schouten, Kapper Zuid-Scharwoude, Kapper Broekerveiling, Kapper Heerhugowaard, Kapper Langendijk Gorinchem, Kapper Sint Pancras
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vorige week een foto shoot cake smash bij Wendy laten doen. Wauw wat een geweldig eind resultaat. Echt boven verwachting. Tijdens de shoot werd mijn meisje een beetje verdrietig maar Wendy haalde alles uit de kast om haar weer te laten lachen, hierdoor konden papa en mama ook ontspannen en genieten van de shoot. De foto's zijn prachtig geworden een dierbaar geschenk. Ik kom hier zeker nog een keer terug. En kan Falentijn Fotografie iedereen aanbevelen. Lieve vrouw met een oog voor detail en zeer professioneel. Een echte aanrader.
Prachtige foto's! Mooi strak fotowerk, met oog voor detail. Er is duidelijk geluisterd naar onze wensen en dat is terug te zien in de foto's! Super blij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid