facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Shutterfabriek

De Shutterfabriek

Info

De shutterfabriek is een jong en fris bedrijf gevestigd in Sappemeer. Wij vervaardigen al 6 jaar zelf shutters en zijn daarmee uniek in Nederland.



"De shutterfabriek is een jong en fris bedrijf, gevestigd in Sappemeer. Al negen jaar produceren wij onze “Eigen lijn” ambachtelijke shutters daarnaast importeren wij ook maatwerk shutters van een geweldige kwaliteit.Wij beschikken over een enorme schat aan kennis en kunde en zijn bezeten van ons vak. De Shutterfabriek biedt maatwerk in elke vorm.WerkwijzeNa het afgeven van de offerte komen wij bij u thuis om in te meten en te adviseren zodat u de juiste shutters voor uw ramen krijgt. Hierna krijgt u van ons een opdrachtbevestiging met de door ons gemaakte afspraken. De levertijd van onze “eigen lijn shutters” is 6 weken. De levertijd van de standaard en aluminiumshutters is 8-13 weken."
Adres: Middenstraat 7, 9611KE Sappemeer
Telefoonnummer: 06-51730733
Stad: Sappemeer
Route: Middenstraat 7
Postcode: 9611KE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hendriks Bedrijfsdiensten B.V. Hendriks Bedrijfsdiensten B.V. 391 meter De kern van Hendriks Bedrijfsdiensten is het dagelijks schoonhouden van gebouwen en h...
Elswear Elswear 854 meter Erg leuk damesmodezaak van de betere modieuze merken waar je rustig en vakbekwaam geh...
Kindercentrum Monkie - Kinderopvang KaKa Kindercentrum Monkie - Kinderopvang KaKa 955 meter Euhm, sorry maar dit is dé allérbeste kinderopvang ever!!!! Alsjeblief, stuur al uw k...
Het Vaderhuis Het Vaderhuis 1 km Wij bieden wonen (24 uur) voor (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperk...
Newthex Newthex 2 km Newthex is an specialized supplier, developer and manufacturer of hatches, doors and ...
Recensies
In onze keuken heeft de shutterfabriek shutters geplaatst. Geen eenvoudige klus ivm de ronding en 14 hoge smalle ramen.. Zowel het Inmeten als het plaatsen is professioneel en goed uitgevoerd. Er ging wel iets niet helemaal goed in de communicatie betreft het plaatsen is overigens prima opgelost maar het contact was verder direct en no nonsens. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.
Onze benedenverdieping aan de voorzijde laten voorzien van shutters. Zeer fijn contact en professioneel ingemeten. Ook het contact na de opdracht was vlot en professioneel. Het monteren is gedaan door vakkundige jongens die zeer netjes te werk gaan. Zeer tevreden over het resultaat en de isolatie was 's avonds direct te merken. Geen koude nek meer, dus gaat ook in de stookkosten schelen. En wij vinden het er super uitzien. Wij zijn blij dat we voor de Shutterfabriek hebben gekozen om de shutters te laten leveren en monteren.
Prachtige shutters! Wij zijn zeer tevreden, ze hebben vakkundig werk geleverd, zeker omdat het bij ons een schuifpui betreft en dat net even wat anders geplaatst moet worden.
Er zijn zwarte shutters geplaatst, voor een hoog schuin raam in de woonkamer. Het is stijlvol, geeft privacy en het is een goede zonwering. Het is nog mooier dan ik had gedacht. Complimenten voor het team van de shutterfabriek.
Afgelopen december nieuwe schutters gezet voor in de achterkant van onze woonkamer. Prima ingemeten en goed geplaatst! Zeer tevreden over het resultaat. Service was uitstekend. Mochten we voor de toekomst weer plannen hebben om schutters te plaatsen, dan komen wij zeker terug op dit adres.
Afgelopen vrijdag zijn bij ons de shutters geplaatst, wij zijn zeer tevreden. De communicatie gaat uitstekend ! zowel voor de plaatsing als erna. Heel blij mee !
Bij ons op zolder aan een raamkozijn met een schuine kant shutters laten plaatsen. Een afwijkende vorm, maar het past perfect en ziet er strak uit.
Super blij met de shutters, goed contact met Henk Jan. Goede prijs kwaliteit verhouding. Personeel die de shutters kwamen plaatsen zeer vriendelijk en kundig. Volgende klus zeer zeker weer bij de shutterfabriek!
Goed bedrijf, levert kwaliteit komt afspraken na, en zeer vriendelijk en vakkundig personeel, echt een aanrader!!!!
Wat een super bedrijf Klaas-Jan is een eerlijke kerel, hij paste de prijs naar beneden aan zonder enige discussie. En het werk absoluut een 10. Een echte aanrader. Succes Klaas-Jan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid