facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Schatberg

De Schatberg

Info

De Schatberg is een gezellig en veelzijdig park met zeer uitgebreide voorzieningen. Wij houden u via Facebook op de hoogte van activiteiten en aanbiedingen maar nog liever horen wij uw mening over De Schatberg!

Geschiedenis

De oorsprong van De Schatberg gaat terug tot in 1965 in Sevenum. Door zandafgravingen ontstonden hier waterplassen die al gauw populair waren bij de lokale bevolking als zwemwater. Langzaam zijn deze waterplassen uitgegroeid tot een compleet park met veelzijdige voorzieningen.

De missie van De Schatberg is om iedereen, zowel jong als oud, arm als rijk de mogelijkheid te geven een fijne vakantie door de brengen op dit vakantiepark. Door een breed scala aan activiteiten, voorzieningen en faciliteiten voor uiteenlopende doelgroepen wordt deze missie bereikt.
Ten allen tijde probeert De Schatberg mee te gaan met trends en ontwikkelingen om zo aan veranderende behoeften van gasten te voldoen. Innovatie en vernieuwing zijn begrippen die worden nagestreefd.




"De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark in Sevenum. Een plek waar je het hele jaar door heerlijk kunt genieten van de natuurrijke omgeving in de prachtige Noord-Limburgse Peel. We bieden een uitgebreide keuze aan accommodaties en kampeerplaatsen en voor zowel jong als oud zijn er faciliteiten, activiteiten én vele voorzieningen aanwezig.Met meerdere eetgelegenheden, zwembaden, verschillende binnen- en buitenactiviteiten en het hele jaar door animatie & entertainment is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven."
Adres: Middenpeelweg 5, 5975 MZ Sevenum
Telefoonnummer: 0774677777
ln.grebtahcs@ofni
Stad: Sevenum
Route: Middenpeelweg 5
Postcode: 5975 MZ



op zoek naar gerelateerd: de schatberg zwembad, de schatberg te koop, de schatberg landal, camping schatberg tarieven, camping de schatberg plattegrond, landal de schatberg adres, de schatberg zoover, schatberg bowlen
Recensies
Wij zijn de afgelopen 2 weken op de schatberg geweest met onze caravan. We kwamen aan en ik schrok van de kleine plekjes, het was echt passen en meten en de buurjongens sliepen onder ons raam!! En we hebben maar een caravan van 4 meter en een bijzettentje....daarbij moet ook nog je auto staan dus je uitzicht is tegen alle auto's! Het buitenbad was superkoud en verouderd en klein, binnen was ook niet veel aan, te klein voor zoveel mensen, dus ook hutje mutje zwemmen! Het zwemmeer was wel erg leuk! De schoonmaak van de toiletgebouwen was erg vreselijk, de meiden die het schoonmaakten stonden buiten te roken, op hun telefoon bezig en af en toe met een doekje te zwaaien of wilden niet eens schoonmaken omdat het zo goor was! Ik weet niet waar ze de 5 sterren vandaan haalden maar het is het geld niet waard, daarbij moet je voor veel dingen qua animatie nog bijbetalen ook! Ons laantje bestond uit zwarte scherpe kleine steentjes, niet geschikt om te spelen...echt vriendelijk was het personeel niet, mijn dochter had geld tekort voor 2 ijsjes dus ze had haar centjes bij de balie gelaten en snel nog een euro gehaald maar het geld hadden ze in de kassa gedaan en ze kreeg haar 2 ijsjes niet toen ze terug kwam met haar euro en het geld ook niet...het is een kind van 9!!!!! Mijn man ook nog uitgelegd maar nee hoor!!ook konden we op het terrasje niks drinken omdat het 5 uur was , je kon alleen eten!! Voor mij deze camping nooit meer, de 3 sterren alleen voor zwemmeer en de omgeving ....
Super vakantie zeker door t fantastische weer en de gezellige buren . Alleen mensen ga iets doen aan jullie zwembad. Zo veel achterstallig onderhoud niet normaal. Onze plaats met prive sanitair was geweldig dikke plus maar net als bij t zwembad kun je wel merken dat er weinig aan t onderhoud word gedaan èèn grote zandbak. Seizoensplaatsen die met ons spraken zeiden ook al. Dat ze naar iets anders op zoek gaan. En als ik eerlijk ben , ik denk wij ook . Na zoveel jaar zien we echt de camping achteruit gaan . Heel erg jammer want wij hebben altijd vol trots en plezier bij jullie ge komen. Ook kregen wij te horen dat onze buren met dezelfde junit en plaats bijna €600 minder betaalde als wij erg raar ... Maar goed lekkere vakantie gehad en misschien dat we nog eens terug komen als t park opgeknapt is .. Geschiktheid voor honden: Zekers geschikt voor honden dat is zekers waar
Vorige week 2 weken op camping de schatberg geweest. Het is een leuke camping maar niet echt ingericht voor kinderen onder de 3-5 jaar. Sanitair word slecht schoon gemaaktl. Nergen kan je je handen drogen bij de wc's en geen schoonmaak dispenser om de wc schoon te maken. Bij restaurant wel En kind van 1 jaar wassen is waardeloos. En überhaupt je kind ergens aankleden of neerleggen is niet mogelijk. Zwembad is verouderd. De camping is flink groter geworden maar zwembad is maar minimaal en weinig ruimte rond het buiten zwembad. En buiten helaas geen peuter bad. Waardoor je verpicht ben om naar het binnen zwembad te gaan. Maar gelukkig is er wel een grote zwemvijver/meer waar je lekker kan zwemmen en spelen. Mattelplay was daartegen geweldig daar hebben de kinderen super genoten. We hadden wel een mattelplay plek waardoor toegang gratis was Het zou een 5 sterren-camping zijn maar die 5 sterren zijn ver te zoeken.
Wij verbleven in de kalahari tent van vacansoleil, een leuke tent, groot genoeg voor een gezin van 4, dit ook vanwege het mooie weer omdat we voornamelijk buiten waren. De bedden zijn wel enorm hard, het lijkt wel een blok beton waar je op slaapt. Het personeel zeer vriendelijk, animatie voor de kids prima al was er soms wat onduidelijkheid waar nou wat plaatsvond met onze grote vriend Bollo. Zwembad is oké maar flink verouderd, veel roestplekken overal. Het asfalt is slecht, voor kleine kinderen zelfs af en toe valgevaarlijk. Het zwembad water is ijskoud buiten, oftewel niet verwarmd, erg jammer. Wij hebben een top vakantie gehad, mooi weer en een leuke camping
Groot maar redelijk net vakantiepark. Wij zijn er in de bouwvak geweest en dan is er animatie voor de kleintjes genoeg. Enige waar we wel vaker tegenaan liepen is dat de schoonmaak erg beroerd was. 2 schoonmaaksters die binnen 5 min een toiletgebouw met 6 wc's schoon maken Kan nooit schoon zijn, Dat ook wel aangegeven maar er was een personeels tekort en volgens de receptie was het wel redelijk schoon. En of we er weer heen zouden gaan ? Dan zou ik er wel goed over na moeten denken maar niet in de drukke bouwvak periode.
Groot kampeer terrein dat vol staat met recreatiewoningen en chalets. Groot stuk is nog jaarplaatsen met chalets. Deel is nog beschikbaar voor tenten en caravans. Campers zijn ook welkom. Sanitaire voorzieningen zijn oke. Voordeel van dit recreatiepark is dat het het hele jaar open is. Ronduit storend is het continu aanwezige geluid van de snelweg dicht bij. Dit gaat dag en nacht door. Niet voor rustzoekers dus. Opvallend vond ik de behoorlijk onpersoonlijke receptie. Je werkt met mensen / gasten en staat niet achter de kassa van een supermarkt. Vreemd om te ervaren. Veiligheid: Autos rijden, ondanks de drempels, veel te hard over het terrein evenals het personeel in hun service wagentjes. Bijzondere details: Geluidsoverlast door autoverkeer van een snelweg dichtbij. Geschiktheid voor honden: Apart gedeelte is voor huisdier bezitters.
We kwamen op zich prima caravan alleen beetje erg krap voor 6 pers slaapkamers erg krap kan bijna niet langs je bed lopen geen tv hing erin was pas voor volgend jaar geen normaal koffie zetapparaat en je moet niet afwassen en daarna gaan douche want dan heb je koud water .maar prima dan komt het me vriendin viel in de caravan en voelde dat haar elleboog uit de kom was ik bel na de receptie en zeg ik krijg haar niet omhoog ja zeggen ze niks aan der benen ik zeg ik krijg der niet omhoog maar ze kwamen mij niet helpen dus toen maarb112 gebeld dat er een ambulance moest komen erg slecht vqn schatberg
Zeer onvriendelijk ontvangst, vóór 16:00 mag je het park niet op. De huisjes zijn echt niet proper, overal spinnenwebben, stofwolken en plakkerige tafels en keuken. Matrassen zijn echt een hel, de pocketveer steekt in het midden in het matras naar boven uit. Restaurant en horeca zijn wel zeer goed en mooi, fijne bediening ook.
De wc’s zijn zeer vies en slecht onderhouden. Het zwembad idem; goor en overal roest. Er is weinig schaduw op de Mattel kampeervelden. Voor het geld wat ik moest betalen bijna 2x zo duur als RCN het Grote Bos stelt het echt teleur. Een brandweerman sam sticker op de muur bij de wc’s van het Mattel veld maakt het geen 5 sterren ervaring, daar moet meer voor gebeuren. Een eens en nooit meer.
Mooi park met voldoende faciliteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Ligt dichtbij de belangrijkste trekpleisters uit de omgeving. Alleen mag er van mij wel tot iets later nog een supermarkt open zijn, voor drinken of eten na een lange dag in bijvoorbeeld Toverland.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Schatberg.

Sevenum camping

openingstijden, locatie, vervoer. Middenpeelweg 5 sevenum recreatiecentrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Schatberg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Schatberg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Schatberg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiecentrum de Schatberg Recreatiecentrum de Schatberg 13 meter Super vakantie zeker door t fantastische weer en de gezellige buren . Alleen mensen g...
Recreatiecentrum De Schatberg Recreatiecentrum De Schatberg 14 meter Prima zelf met de kou is het er nog erg mooi
ABC Restaurant Sevenum ABC Restaurant Sevenum 20 meter We hebben heerlijk gegeten in dit mooie grote restaurant na een dagje Toverland. Veel...
Camping De Schatberg, Sevenum Camping De Schatberg, Sevenum 20 meter Wij zijn de afgelopen 2 weken op de schatberg geweest met onze caravan. We kwamen aan...
Gruppenausflüge Niederlande Gruppenausflüge Niederlande 681 meter Die besten Gruppenausflüge in den Niederlanden.
Limburgs Uitje Limburgs Uitje 697 meter Snelle en duidelijke communicatie, alles goed geregeld en leuke spellen! De opblaasb...
La Place La Place 721 meter Het is nog zo als ik gewent ben. Niet speciaal en niet super slecht. Deal van ontbijt...
Cascara Rodizio grill und bar Cascara Rodizio grill und bar 738 meter Lekker gegeten heerlijk vlees vers bereid aan tafel. Leuk concept.
Ac Restaurant Ac Restaurant 739 meter
Tulip Inn Sevenum Tulip Inn Sevenum 743 meter 1 nachtje geslapen in dit hotel , wij gingen naar de hertog Jan brouwerij in arcen , ...
Bergerhof Bergerhof 3 km
Bergerhof Bergerhof 3 km
Gasterie Lieve Hemel Gasterie Lieve Hemel 4 km De ambiance/aankleding is heel sfeervol en gedetailleerd. Fijne relax-plekjes in de t...
De Wingerd Horeca en Events De Wingerd Horeca en Events 5 km Als je geen haast heb kan je hier heerlijk eten
De Wingerd De Wingerd 5 km Prima stal, allien met de Vasteloavend knoepe heit binnen.
Lo Solé, ambachtelijk ijs, lunch & diner Lo Solé, ambachtelijk ijs, lunch & diner 5 km Wij hadden een driegangen menu besteld met 4 volwassenen en hadden nog drie kids bij....
Eetwinkel Bebo Eetwinkel Bebo 5 km Eten is goed. Maar veel te duur! Vergeleken met andere cafetaria's. Staan ook geen p...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid