facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Schans Ski & Snowboardclub Uden

De Schans Ski & Snowboardclub Uden

Info

De Schans Ski & Snowboardclub Uden

Geschiedenis

Grootste outdoor skibaan van het zuiden. Met grootste permanente funpark van Nederland.Geschikt voor alle wintersporters.

Meer info: www.deschans.nl

Adres: Ariekesweg 1, 5406 XR Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413267176
Stad: Uden
Route: Ariekesweg 1
Postcode: 5406 XR


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:30
Dinsdag: 18:30 - 22:30
Woensdag: 13:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: De Schans Uden prijzen, De Schans Uden inloggen, Indoor ski Uden, Indoor ski Eindhoven, De Schans zwembad, Skiles Oss, Indoorski, De Schans Sleeuwijk
Recensies
Mooie ruime skibaan voor de lesjes van onze zesjarige. Naast een gezellige bar en terras, is er een ruim materiaal hok voor verhuur en lange zitbank om je om de hoek kleden. Met het nazomer zonnetje erbij was ik al helemaal in de wintersport sfeer: zin om te skiën!
Fijne buiten-skibaan. Mogelijkheid om lessen te volgen.
Vol tarief betaald voor geen enkele afdaling. Ik voel mij opgelicht. Ik kwam met mijn vriendin die twee keer in haar leven had geskied. Op de site staat niks aangegeven dat je de baan niet op mag als je niet kan skiën. Toen ik mijn vriendin wat instructies wilde geven voor deze nieuwe ondergrond, werden wij er meteen afgestuurd. Bij de ingang werd gevraagd of wij konden skiën, maar er werd niet gezegd dat de baan niet betreden mag worden zonder veel ervaring. Of dat het verboden is om elkaar te helpen. Zelfs ouders mogen hun kind instrueren om te remmen. Katie van de balie toonde geen empathie en erkende niet haar fout over de slechte aanduiding. Er werd ons een kop koffie aangeboden, deze kostte ons dus €35.... Geen geld terug, geen toegang voor een volgende keer, er werd geen overeenstemming getroffen. Helemaal uit Utrecht gekomen voor een slechte behandeling. 1 star voor de slechte aanduiding, meedenken en oplossing... Dit is niet hoe je met klanten omgaat!
Betaald en niet mogen skiën. Er werd gevraagd of we konden skiën. Ja, Ik heb lang geleden een aantal keer geskied, maar niet op deze ondergrond. Dus wilde mijn vriend een aantal dingen uitleggen. Kort daarna werden we van de baan af gestuurd, omdat je elkaar geen tips/aanwijzingen mag geven. Dus zonder enige afdaling binnen een kwartier naar de Bali gelopen en de situatie uitgelegd. De medewerkers vertelden dat je elkaar op de baan niet mag helpen, zelfs geen kleine instructies. Op de site staat niks aangeven over verplichte lessen en dat je niet zonder lessen op de baan mag als je het nog niet goed kunt. Het feit dat wij geen geld terug kregen voor deze minimale tijd bij De Schans baart mij zorgen. Dit is niet hoe je een klant behandeld. Er werden geen oplossingen bedacht behalve iets te drinken zelfs geen kaartje voor een volgende keer bijvoorbeeld.
Leuke baan. Bekwame instructeurs. Horeca was wel gesloten.
Geweldige plek om te leren skiën! Vriendelijke en kundige skileraren, goede baan, goed materiaal, gezellig café voor de begeleiders ;-
Leuke gezellige gastvrije skibaan
Je kunt in Uden op De Schans heel goed oefenen voor de wintersport. Zowel voor het skiën als snowboarden. Er zijn goede leraren. Je oefent op matten, die nat gehouden worden. Je kunt er ski's huren en schoenen. Er is bovendien een restaurant voor de après ski of een kop chocolademelk of koffie met appeltaart.
De kids hebben een uur snowboardles gehad, vanwege een kinderfeestje! Gezellige en goede uitleg van de instructeurs!
Wat een leuke gezellige skins en en wat krijgen de kindjes leuk les daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid