facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Schalkse Vlaming

De Schalkse Vlaming
Adres: Kerkstraat 1, 5431 DS Cuijk
Telefoonnummer: +31485785564
Stad: Cuijk
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 5431 DS


Recensies
Het was heel erg lekker allemaal, zelfs de kroket wordt met een heerlijke garnituur opgediend. De scampies zijn een aanrader! En daarbij een goed glas wijn!
Super belgische patat en delekkerste snacks
Beste friet uit Cuijk en omstreken. Heerlijke huisgemaakte mayonaise. Super attent personeel. Dit soort zaken moet je koesteren.
Super lekker gegeten hier in Cuijk! Heerlijke Vlaamse friet met Scampi spiesjes. En een leuke kinderverassingsbox voor de kleine dames. De kabeljauw kroket van mijn man was ook echt een aanrader.
Vriendelijk personeel. Schone zaak. Heerlijk eten met een eigen twist. Nu ook bij het afhalen een uitstekende service
Ik had een burger met een friet speciaal besteld, de frietjes waren lekker en de speciaalsaus was echt speciaal. Nergens in Cuijk heb je die saus en hij was heerlijk. De burger was gemaakt van heerlijk vlees en was ook een aanrader! Ondanks dat ik snel weg moest toch een prettige ervaring gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid