facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Schaft

De Schaft

Info

De Schaft is een informatiecentrum over de Pompejus toren op Fort de Roovere in Halsteren waar men onder het genot van een hapje en drankje kan genieten.

Geschiedenis

De Pompejus komt op noordoostelijke hoek van Fort de Roovere te staan, het grootste van de vier forten van de West-Brabantse Waterlinie. De Pompejus wordt meer dan een uitkijktoren. Zo kunnen er exposities in worden gehouden en kunnen er openluchtvoorstellingen plaatsvinden.

Alle informatie omtrent de Pompejus kan je vinden in de Schaft. Daarnaast worden er verschillende rondleidingen gegeven op Fort de Roovere en kan je hierna onder het genot van een drankje en hapje lekker nagenieten van deze mooie rondleiding.

Ook kan je mooie wandelingen maken in het gebied rondom de Schaft en zelfs door het water lopen zonder natte voeten te krijgen!

Wil je dit allemaal beleven? Kom dan naar onze Schaft op Fort de Roovere!



"De Schaft is een informatiecentrum gelegen op Fort de Roovere in Halsteren.Gasten van Ford de Roovere kunnen bij ons terecht voor informatie over het gebied, folders en wandelroutes. Tevens is iedereen van harte welkom voor koffie, taart en Brabants worstenbrood. En is er de mogelijkheid om te lunchen.Wij zijn van woensdag tot en met zondag open.Ook tijdens de COVID zijn wij geopend voor take away.Liefs,Dames van de Schaft"
Adres: Ligneweg 3a, Halsteren
Telefoonnummer: 0610058461
Stad: Halsteren
Route: Ligneweg 3a



op zoek naar gerelateerd: De Schaft Houten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Homemade by Margreet Homemade by Margreet 977 meter Huisgebakken en met liefde gemaakt. Er is altijd wel een reden voor taart �
Recensies
Je kan er terecht om een goeie pauze tenemen
Mooie locatie, maar hier bij de Schaft was geen Brabantse gezelligheid. Een worstebroodje waar ik lang op moest wachten wordt zo op een vies gebruikt bordje gegooid; niet echt klantvriendelijk. Gelukkig stond verder op een ijscoman en die wel zijn vak kent.
Leuke "schaftkeet" maar de prijs die je afrekend is van een drie sterren restaurant, oke het mag gezegd de erwtensoep, pompoensoep en worstenbroodjes waren lekker. Maar voor 3x soep en 2x worstenbroodjes vindt ik €28 best veel geld, waarschijnlijk wordt er met de dagprijs gerekend. Jammer dus kleine misser.
Gezellige rustplek om simpel te eten en drinken met sympathieke service in prachtige unieke site van Fort de Roovere met Pompejus toren en Mozes brug
Bestel ik drie broodjes kroket, vraagt ze elf euro. Ik vraag hoe veel een broodje dan kost. Zegt ze dat ze 3,50 kosten. Waarop ik vraag: dam is het toch 10,50? Vind ik nog steeds duur. Oh ja, zegt ze, u heeft gelijk.
Grootste oplichters die er zijn kom hier niet en koop als je slim bent helemaal niks prijs verzinnen ze terplekke de een betaalt meer dan de ander voor hetzelfde!!!
Fijn terras met een gemoedelijke sfeer. Heel vriendelijke mensen, ongedwongen. Lekkere worstenbroodjes en een prima biertje van brouwerij de Schelde. Met de roots van Bergen op Zoom.
Lekker nonchalant wat nuttigen, taart,soep,of andere hapjesvegetarisch kan ook.13-4-19
Prachtig wandelen in de Melanen en daarna lekker wat drinken bij de Schaft.
Uitrusten en een lekkere bakje koffie na een wandeling. Prijzen zijn aan hoge kant daartegen zijn huisgemaakte gebakjes heel lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid