facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sauna van Diemen

Info

De sauna van Diemen is een echte CitySpa. Geen poespas maar heel persoonlijk en in huiselijke sfeer relaxen.



"IN LUXE ONTSPANNEN MET 2 TOT 6 PERSONENJe kunt bij Personal Spa genieten van de sauna faciliteiten, die grotere Wellness centra ook hebben, maar dan alleen met je partner, of vriendinen of gezin. Je huurt je Spa unit voor minimaal 2,5 uur, maar langer kan ook.Personal Spa Diemen heeft Spa units met verschillende stijlen. Geopend zijn de American Style en de Mediterranean Style."

"IN LUXE ONTSPANNEN MET 2 TOT 6 PERSONENJe kunt bij Personal Spa genieten van de sauna faciliteiten, die grotere Wellness centra ook hebben, maar dan alleen met je partner, of vriendinen of gezin. Je huurt je Spa unit voor minimaal 2,5 uur, maar langer kan ook.Personal Spa Diemen heeft Spa units met verschillende stijlen. Geopend zijn de American Style en de Mediterranean Style."
Adres: Ouderkerkerlaan 6 , Diemen 1112 BE, NL
Telefoonnummer: 020 337 4238
ln.nemeidnavanuased@gnirevreser
Stad: Diemen
Route: Ouderkerkerlaan 6
Postcode: 1112 BE


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 13:00-23:00
Zondag: 13:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: sauna diemen openingstijden, ouderkerkerlaan 6 diemen, sauna diemen dicht, sauna weesp, sauna diemen badkleding, sauna noord holland, sauna amsterdam zuidoost, sauna weesp aanbieding
Recensies
Heerlijke ervaring! Drie soorten sauna, vier soorten douches, drankjes en hapjes... en dit alles in je prive ruimte!!! Pure ontspanning! Zeker een aanrader!
Heel relaxing en ontspannen sfeer. Je wordt echt herboren. Bij de sauna hadden we een flesjes met eucalyptus water erbij, maar wat mij betreft had er wel wat meer eucalyptus olie in gemogen.
Wat ouderen mevrouw hield ons opgesloten binnen, ondanks we al meerderen keren waren geweest. Ik moest alleen mijn pinpas halen van de auto. 0 vertrouwen ondanks ik er al 4 keer was geweest. Ze ging wel even controleren of we het netjes achter hadden gelaten en het was prima zij ze. Manager gebeld nam niet meer op. Bericht moeten sturen nooit meer wat van gehoord! Schandalig.
Door een herinnering op Facebook kwam ik er achter dat ik nog een review moest schrijven. Vorig jaar met Valentijnsdag was er tijdens het schoonmaken daar iets mis gegaan. Er zouden bepaalde gassen vrij gekomen zijn. We mochten daardoor niet naar binnen. We moesten lang wachten en konden uiteindelijk maar 30 minuten gebruik van maken van de spa i.p.v. 2 uur. We hebben vooraf de volle pond betaald. Vaak gebeld, paar keer een toezegging gehad dat ze het goed zouden maken. Helaas niks meer vernomen. Jammer dat het zo gegaan is. Het is gewoon een slechte service.
Walgelijk, de reservering op het laatste moment geannuleerd, ik kwam uit Rotterdam en ontdekte dat mijn reservering was geannuleerd, ik adviseer niet erg
Slechtse spa ooit! Wat oudere dame houd je tegen je wil in om te betalen wegens water wat op de vloer ligt. En de eigenaar is al helemaal respectloos voor het geld wat je in zijn spa betaald. De eigenaar draait alleen om zijn centen en de klant is niet belangrijk. Hoe meer klachten hoe sneller ik hoop dat deze tent dicht gaat!!!!!
We komen hier al heel vaak, vaak wel iets wat het niet doet, maar vanwege de afstand dat we zoiets hebben we gaan weer even maar dit was wel de laatste keer, afstandbediening ontbrak. het water van de jacuzzi was echt vies! Een bittergarnituur besteld en dan een hele frikandel erbij..natuurlijk niet boeiend maar zo is er altijd wat Nee te vaak hier geweest, veel geld uitgegeven we kijken lekker verder! Als vaste gasten zijn we niet meer tevreden.
Hele mooi sauna en hele aardige medewerker ik raad je aan om hier te komen.
Top accommodatie! Netjes en schoon, hier kun je prima tot rust komen!
Jammer dat ik 1 ster moet aanduiden anders waren het er geen. Voldeed totaal niet aan de verwachtingen. Mijn vriend en ik wouden een avondje ontspannen, maar we zaten er beiden heel gespannen. Er ging een vuile geur in de lucht en het personeel was er heel onvriendelijk. We kregen de optie om hartjes ballonnen, rozenblaadjes en kaarsjes toe te voegen aan een toch wel redelijk dure prijs 15€, maar er stonden maar 2 kaarsjes voor de rest niks te vinden. We vroegen het personeel wat er mis ging, maar ze negeerde ons helemaal. We hadden ook op voorhand een fruitschaal bijgeboekt met de prijs van 11,5€ en dat was gewoon een koffie onderzet bordje met wat fruit op gesmeten. Totaal niet aan de verwachtingen, jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid